zaspalo je siroce je tako tuzna pjesma da bi je trebalo zabraniti zbog sirenja tuge
i kamen bi proplakao
zaspalo je siroce je tako tuzna pjesma da bi je trebalo zabraniti zbog sirenja tuge
i kamen bi proplakao
baš tako.ivarica prvotno napisa
mene svaki put dotuče i uvik se čudim kako je klape mogu onako sa smješkom otpivat.
a meni suze ko potoci teku. i nema teorije prebacit misli na nešto deseto. uf.
Ja nikad nisam skontala sta se sirocetovoj majci zapravo desilo...smajlijeglup
A ja placem na sve....U hormonskom ludilu, cak i na Sinana u taxiju....
a ona
moja senka sirotica
kad uzmogne nogom stati
vodit cu je grobu tvome
da ti kaze: mati, mati
ja gotova, na podu
a ja ne smijem citat price sa poroda jer placem ko kisna godinaod srece naravno. osobito kad citam da je netko imao porod iz snova.
ja na jednu priču s poroda, nema je tu na forumu, plačem ko kiša, od ljutnje i bijesa, dehidriram
Pa mene zbunio Jergovic poslije, pa sam sve mislila da ni nisam cula pravu verziju....ivarica prvotno napisa
ninet, jel u sarajevu još uvijek popularna:
jedno dijete malo,
jedno dijete malo,
bez majke ostalo,
bez majke ostalo...
svaki put kad kupam orku ronim suze jer je maćeha to dijete zlostavljala kad ga je kupala
i da...od teme "(Naj)starija djeca"...
![]()
...povremeno
nije tema najstarija djeca nego plakanje na dječjim predstavama.
a mi pokazujemo kako nam ne treba ni predstava, kako plačemo i kad "kupimo kartu"
Kad mu jesti daje broji zalogaje....glbapricot prvotno napisa
Ne znam jel popularno...Medju mojom generacijom nije, ali u osnovnim skolama se garant pjeva..
![]()
PS
V jos nije dorastao do predstave, ali ja imam jednu grupnu sliku s djecijeg rodjendana, gdje su djeca kostimirana....i ja se rasplacem kad vidim V na toj slici...
Mislim da smo mi sve malo lude
ja se tješimda nismo lude- da smo samo mame...![]()
x!Maja prvotno napisa
Ne ubrajam se u plačke, ali prije ću zasuzit na neki lijepu stvar, nešto dobro što se dogodilo, kad je nešto loše, onda nekako - treba djelovat, nema se šta puno plakat. Mislim, ja sam za nećakinjin ritmički nastup u trajanju od par minuta među svom tom dječicom u splitskom shopping centru došla iz ZG-a na vikend u ST i nisam nimalo zažalila, nisam plakala, ali sam bila ponooosna i to su jedinstveni, dragocjeni trenuci
!
Ljepota prirode - ali posebno more i nebo. Onako kad dođem u ST nakon dugo, a ono burozni dan nakon kiše, i najednom pukne pogled među zgradama na bljeskavo zlato i Brač, a srce zapjeva, prepuno zahvalnosti za takvu ljepotu što mi se ukazuje pred očima, a oči često malo zavlaže (niko nikad ne primjeti, i sama sebi bude smiješna u svom trenutku, ali guštam i kao dijete bih slala poljupce moru).
Limena glazba - nije da se rasplačem, ali mi je to super, OBOŽAVAM JE, diže mi raspoloženje! Zašto... ne znam, barba mi je na Braču svirao u limenoj, nekako mi je to lijepo, ponosno, pa još one uniforme, ne raščlanjujem toliko, ali guštam.
Evo nas, preživjeli smo i bez suza. Moja cura je pjevala i cijelo vrijeme tražila pogledom mamu i tatu. No nije nas vidjela jer je pozornica osvjetljena a mjesta za sjedenje ne. No kako bilo, pogledajte.
U očuvanju kulturne baštine i folklora.
![]()
Sv.Nikola.
Ooooooooo, ubrojit ćeš se, ubrojit, još samo maloina33 prvotno napisa
![]()
![]()
Preslatki su...LeaB prvotno napisa
![]()
ja sam sigurna da se sve vraca i placa. naime ja sam od onih koji su tvrdili da je plakanje na priredbama glupost i strasno su mi isli na zivce rod. koji dok je dijete na pozornici pljescu od ganuca, skacu i masu djetetu...dok i sama nisam postala najgori izdanak te sorte![]()
a kakvi su vam muževi u tim situacijama?
moj se dobro drži...mislim, vidim ja da ga duboko dirne i da nekad i knedlica u grlu radi svoje,ali on kulira.
On se smije,aplaudira,ali ništa posebno.
možda nema vremena da se opusti,je stalno mene opominje i mrmlja:Bože učini da prestane!
Daj pliizzz, ruka mi je sama letjela. Dobro da je Jana bila u slingu.flower prvotno napisa
![]()
ajme, evo je:ivarica prvotno napisa
Kad sam bio na tvom grobu
zamirisa struk bosiljka
a meni se priču glasa
Što mi radi moja Smiljka.
Moja Smiljka sirotica
kad uzmogne nogom stati
dovest ću je grobu tvome
da ti kaže Mati, mati.
Kad dođemo grobu tvome
ja i čedo moje drago
zajecat će srca bolno
tu počiva naše blago.
Ja isto. Gnušala sam se rastopljenih faca roditelja i baka na produkcijama u glazbenoj školi, ali kad je moj maleni u košuljici i kravatici pred svima otpjevao solo pjesmicu, ja sam bila lokva na podu, najraspekmeženija njuška u dvorani. A tek kad je u vrtiću odglumio voditelja predstave i koš za smeće, obučen u koš koji sam mu sašila... Imam snimljenu tu predstavu (i cmoljim svaki puta kad je vidim), ali bolje da ne vidim snimku sebe rascmoljene kako mu mašem i plješćem...flower prvotno napisa
![]()
moj je jako sentmentalan, puno vise nego ja 8)white_musk prvotno napisa
kao je to meni divnoa zakaj prvotno napisa
![]()
Sjetila sam se još jedne situacije kad obavezno cmoljim- kad gledam fotke svojih cura, pogotovo one nešto starije, pa kad vidim da koliko su se promijenile u tako kratkom vremenu i kad se sjetim da nikad više neću zagrliti bebu Megi ili bebu Lindu... one više ne postoje, one su sad curice... evo, opet buuuu![]()
moj je seronjawhite_musk prvotno napisa
![]()
Sta to znaci?
Ne [place dovoljno ili place previse?![]()
Moj se meni smije, kak ja plačem...
A ni njemu nije svejedno, no mislim da bi prije umro nego pokazao da i muškarci mogu plakati... 8)
Pa onda je lakše smijat se meni jer si tako skrene pažnju sa cmoljenja - ma dobra strategija - nema šta!![]()
MM se okice zasuze skoro jednako često koliko ja plačem, naravno na sve u vezi djece (ali i na filmove, npr. obožavamo gledati romantične komedije sa Hugh Grantom i onda na happy end mi u zagrljaj i udri
)
Plaćem ne sve, ali ono što me "dotuklo" bila je pjesmica koju je moj sinko recitirao na završnoj predstavi u vrtiću, pred odlazak u školu, a ide ovako:
"Molim te mama, molim te tata,
danas kad zatvaraš vrtička vrata,
zatvori ih tiho, tiše
jer iza njih moje djetinjstvo diše,
zatvori ih tiho, tiše,
ja mahnut ću rukom
i ništa više."
rinama prvotno napisa
![]()
a zbilja mi je bed, jer sam, hm, na poslu...
Evo povoda mojim ovosubotnjim suzama- folklorašica
Baš su prelijepe![]()
![]()
![]()
a moraju i bit kad imaju jaaako lijepe roditelje![]()
Loryblue, često imam potrebu da te zagrlim i poljubim, bezveze, valjda ja tako reagujem na ovakve kratke i jezgrovite mudrostiLoryblue prvotno napisa
![]()
Juče sam jedva uspjela kulirati gledajući kako najmlađi razredi izlaze iz škole, a mi nismo ni u vrtić krenuli.
Bježite, više neću dolaziti vamo, pa ja cmoljim i na vaše postove i slike.
Sad OT: Ivarice, momak ti je haos!
Linda ..., samo ću reći da ti budu zdrave i sretne,
i da nam pod hitno uvedu jednog rascmoljnog smajlija, ali ne tužnog, nego za nas sa ovog topica, specijalnog!
Eh da, približava nam se predstava, pa jednostavno nisam mogla de ne dođem opet, ovdje.