Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Pretrage-molim savjet

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Pretrage-molim savjet

Buduci da je MM utvrdjena azoospermia, a nismo iz zgb , da li netko mozda zna gdje u zgb se moze napraviti krvna pretraga genetike tj da li je sve ok sa y kromosomom i gdje se eventualno moze napraviti biopsija testisa?Puno hvalaa....
    Da li ima netko iskustva s postupkom donorskog sjemena, i koliko kosta sama inseminacija u pragu ili icsi postupak-ako netko zna tko je bio u pronatalu? Hvala unaprijed na odgovorima....

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pogledaj temu:
    Sanatorij Pronatal - dr. Mardešić ..........tamo imaš navedene cijene postupaka.

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

A za biopsiju testisa, imaš malo niže temu: Moj azoo muškarac.... pogledaj, pohvataj linkove za druge teme i svi su odgovori na dohvat.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Draga wellness dobro nam došla! Nadam se da ćemo ti pomoć i da nam čim prije prijaviš trbuščić!!
    Sve nalaze možete napravit na Rebru,kariogram se isto radi na Rebru ali se prvo morate naručit kod dr.Begovića na br tel. 01/2388-540(541).
    Svi nalazi bit će vam gotovi najkasnije za 4 tjedna.
    Biopsija se trenutno u HR ne može napravit al zato smo i mi krenuli u Ljubljanu kod dr.Reša i idemo u postupak u 1.mj!
    S Pronatalom još nemamo iskustva,ali kako ti je napisala iva_luca malo prođi po linkovima (naravno trebat će ti malo da sve pohvataš ) i naći ćeš sve šta te zanima.
    Ako išta zatrebaš il ti negdje zapne samo pucaj,zato smo ovdje!!

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Upravo sam ti htjela i ja reći da sve krvne genetske pretrage možeš napraviti kod dr. Begovića na Rebru. Najprije ideš na razgovor. I ti i TM a onda idete na vađenje krvi.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Cure puno Vam hvala na informacijama..jedino sam Vas jos nest o htjela pitati...da li se u Mariboru ili u Ljubljani ( Postojni ) moze napraviti ICSI sa sjemenom donora? Nisam bas nasla informacija o tome, da li netko ima kakvog iskustva, ..puno hvala,lijep pozdrav..

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj wellness31 prvotno napisa
    Cure puno Vam hvala na informacijama..jedino sam Vas jos nest o htjela pitati...da li se u Mariboru ili u Ljubljani ( Postojni ) moze napraviti ICSI sa sjemenom donora? Nisam bas nasla informacija o tome, da li netko ima kakvog iskustva, ..puno hvala,lijep pozdrav..
    Mislim da ne, tj. prednost pri donaciji imaju državljani Slovenije, naši parovi obično idu u Prag, pitaj na topicu "Azospermija" ili "Sanatorij Pronatal...".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •