Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Dopunsko zdravstveno_isplati li se?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Dopunsko zdravstveno_isplati li se?

Malo sam searchala, ali ne nalazim.

Evo situacije - ove godine trebam na operaciju (nadam se planiranom carskom), znači boravak u bolnici + operacija. Nemam dopunsko zdravstveno jer sam dosad većinu toga obavljala privatno pa mi se nije isplatilo - tj. štedila sam novce za priv. liječenje, a vjerojatno ću i dalje tako većinu osim banalnosti rješavati privatno (imam dosta zdravstv. "izazova", pa tako nisam tipičan pacijent).

Isplati li mi se za 2008.-mu uplatiti dopunsko zdravstveno ako se radi o tako carskom + bolničkom liječenju? Nadam se da u ovoj godini neću imati nekih drugih operacija i boravaka u bolnicama.... Ako mi se isplati - koje preporučujete?

Hvala unaprijed svima na odgovorima .

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za porod i boravak u bolnici vezan uz to se ne plaća participacija pa ti ni ne treba dopunsko

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Puno ti hvala - dilema riješena !

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čuj da te ne zeznem provjeri, neke stvari su se mijenjale od 1.1, lista ljekova, promjene u vezi ozljeda na radu, da se nije i to promjenilo, ali ne bi smjelo

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ajde pomagaj - di se to provjerava tj. koga mogu nazvat i pitat ima li participacije za carski i boravak u bolnici - HZZO telefon ili koga?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Koliko se ja sjećam, u prvoj trudnoći su mi rekli da su trudnice oslobođene participacije i stoga im dopunsko zdrastveno (HZZO) ne znači baš puno. Mene nikad nisu tražili iskaznicu dopunskog tijekom trudnoće (rodila sam na carski, bila u bolnici šest dana). Ne znam kako je s drugim dopunskim osiguranjima, ali pretpostavljam da možda ipak mogu pripomoći - npr. ako se želi apartman u bolnici, manje se plaća i sl.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa
    Koliko se ja sjećam, u prvoj trudnoći su mi rekli da su trudnice oslobođene participacije i stoga im dopunsko zdrastveno (HZZO) ne znači baš puno. Mene nikad nisu tražili iskaznicu dopunskog tijekom trudnoće (rodila sam na carski, bila u bolnici šest dana). Ne znam kako je s drugim dopunskim osiguranjima, ali pretpostavljam da možda ipak mogu pripomoći - npr. ako se želi apartman u bolnici, manje se plaća i sl.
    Hvala, ne treba mi apartman i sl. - mislila sam na ove troškove za boravak u bolnici i ev. trošak operacije - kad sam 2002.-ge imala jednu gino operaciju (manji zahvat, 3 dana bolnice), ispostavili su mi račun - mislim oko 300 kn, a zaboravila sam da su trudnice oslobođene pa sam se pobojala da se ovaj sad ne popenje tipa preko tisuću kuna, u tom slučaju bi mi se možda neko zdravstveno i isplatilo...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

neko dopunsko zdravstveno, mislim da je ono HZZO dopunsko bilo tako tisuću kuna. ali ako su trudnice po defaultu još uvijek oslobođene za carski, onda ne bih zaključivala dopunsko jer mi se ne isplati.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Možda je najbolje da nazoveš HZZO u Žajinoj i pitaš, da budeš sigurna. Prije 3,5 godina sigurno nisam ništa platila u rodilištu, i premda sumnjam da se tu nešto promijenilo, provjeri za svaki slučaj. Sretno.

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne treba ti dopunsko za porod!!! 100%!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala, cure!

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja ti isto uskoro idem na planirani carski, ne plaćaš ništa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •