Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Naknada za tek zaposlene

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Naknada za tek zaposlene

Izvanredni sam student, nisam bila prijavljena na zavodu za zapošljavanje, zdravstveno sam bila osigurana preko supruga.
    Naravno, nemam prava na rodiljnu naknadu jer sam trebala biti na zavodu bar 12 mjeseci.
    Sada sam se zaposlila na neodređeno vrijeme, pa me zanima koliko najmanje moram biti u radnom odnosu da bih imala pravo na naknadu? Što ako budem morala na bolovanje prije rodiljnog dopusta? (Ovo mi je prvi posao u radnoj knjižici.)
    Trebam roditi 01.04.08.
    Hvala!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Jaffa, hvala za pp.
    Nikako ne mogu nagurati 6 rada mjeseci do početka obveznog rodiljnog dopusta, znači li to da ću ostati bez ičega?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj pingo prvotno napisa
    Jaffa, hvala za pp.
    Nikako ne mogu nagurati 6 rada mjeseci do početka obveznog rodiljnog dopusta, znači li to da ću ostati bez ičega?
    ne, mislim da ćeš na porodiljnom dobivati iznos u visini svoje plaće. a ako slučajno odeš na komplikacije prije onda ćeš dobivati minimalnu naknadu od oko 800 kn jer nemaš 6 mj. staža

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa
    Citiraj pingo prvotno napisa
    Jaffa, hvala za pp.
    ne, mislim da ćeš na porodiljnom dobivati iznos u visini svoje plaće. a ako slučajno odeš na komplikacije prije onda ćeš dobivati minimalnu naknadu od oko 800 kn jer nemaš 6 mj. staža
    Kod bolovanja zbog komplikacija u trudnoći dobija se 831,50 kn ako trudnica nema:
    - ili godinu dana staža neprekidno prije otvaranja bolovanja
    - ili 18 mjeseci staža u zadnje dvije godine prije otvaranja bolovanja, može i s prekidima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •