Pokazuje rezultate 1 do 50 od 62

Tema: Dojenje i lijekovi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ginger, i moja cica stalno tako da te razmijem. Ali koliko sam shvatila moj Cefaleksin nije toliko štetan, pedijatrica mi rekla da mogu normalno dojit.
    Što se tiče alergije na ambroziju i ja je imam godinama dosta jaku i u periodu dojenja sad ove i prije 2 godine starije curke, nisam pila tablete za alergiju jer i prije kad sam ih pila nisu nešto puno pomagale.
    Užasna je ta alergija, evo baš ne spavam zbog nje, nos mi je pun, oči crvene, grlo peče. Meni je najbolja zaštita zatvorit sve prozore kako je da je zagušljivo svima, ali puno me manje muči kad sam cijeli dan i noć u zatvorenom. Koristim Nasalez prah za nos, mislim da mi pomaže, probaj. Često se umivaj i nasaftaj se po nosnicama i očima nekom masnom kremom, npr, kremom za dj. guzu i to pomaže, napravi kao nekakvu barijeru za pelud. Možda ti zvuči nebulozno, ali pomaže, to mi je prošle godine preporučila jedna koja je isto alergična. Ja tablete ne bi pila osim ako ide na disanje i te stvari, ali to je moje mišljenje.
    Ja sam već jedno 15 godina alergična na ambroziju i sve gore.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hvala ti klarah
    nisi me baš utješila
    koristim neku kremu za nos i često je stavljam
    al posataje nesnošljivo, a i ja skupa s alergijom sve sam nervoznija, ne spavam, ne funkcioniram, ma znaš o čemu pričam....
    vidjet ću... idem vidjeti ima li nešto od homeopatije ili slično...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •