iako se o tome pretpostavljam već bezbroj puta pisalo i ja sada neću ništa novog reći, ne mogu se oteti želji da ne napišem . U subotu sam u TL na rotoru htjela kupiti maxi cosi priori xr ali ju trenutno nemaju, niti se može naručiti. Ono što me stvarno iznenadilo ( neugodno ) je činjenica da im stiže jedna, eventualno dvije sjedalice koje izlože i koje se onda bezbroj puta dignu i spuste s onih iskošenih stolica ( poneka vjerojatno i padne ) i te prodaju. Kaže teta da im stižu u najlonu :shock:, a s obzirom da im stiže zajedno i sa svim ostalim stvarima ( bicilkima, kolicima itd. ) ne trebam niti govoriti da im transport nije siguran. I čemu onda sve to? Ja si danima razbijam glavu koju AS odabrati, pilim ljude na forumu, s mužem sam u svađi bila danima i onda saznam da je transport AS i njihovo čuvanje takav da mogu kupiti bilo koju ili i dalje koristiti onu koju imam. Da li je itko postavio pitanje takvog nemarnog transporta u TL? Frendica koja tamo radi se kad sam rekla da ću ih kontaktirati :? . Kakvo je stanje u Baby media s AS?