ma ne sumnjam ja toliko u transport iz tvornice do TL, nego od glavnog skladišta TL do njihovih dućana, a po ono što sam čula ne bih rekla da AS ima bolji tretman od npr. bicikla ili neke igračke :/, da ne spominjem razgledavanje te AS u dućanu ( pa poneka AS prođe kroz stotinu ruku prije nego bude kupljena, jednako toliko puta ju dignu i spuste s police ).
Meni bi bilo logično da su sjedalice u dućanu za razgledavanje a kad ih kupiš dobiš original zapakiranu u kartonskoj kutiji.
Srećica- kažeš da dobro pogledam AS prije kupovine i ako vidim oštećenja da je ne kupim, a što je s oštećenjem koje može nastati unutar AS zbog npr. pada s police :? ( čitala sam gdje je ženi savjetovano da AS koja je prazna sudjelovala u lakšoj prometnoj nesreći i nema vidljivih oštećenja makne jer se ne zna da li je došlo do unutarnjih, pa sam nekak i loš transport ili loše rukovanje u dućanu povezala s tim :/ ).
Sorry na davljenju posebno što ste vjerojatno već imali takvih tema ( ja sam prebedasta ih pronaćiili jednostavno ne kužim dovoljno dobro taj pretražnik :/ ).

ili jednostavno ne kužim dovoljno dobro taj pretražnik :/ ).
Odgovori s citatom