Nije davljenjea i mislim da nema takva tema jos.
Ovo za skidanje i stavljanje na policu mislim da nema nekog utjecaja na kvalitetu sjedalice, a ako im padne, pogotovo sa velike visine mislim da bi ostecenje moglo biti vidljivo ... istina je da to nisu iste sile kao one koje djeluju tijekom sudara, one su puno jace.
Zgodan nacin za pregledati sjedalicu je i da prodavaca zamolite da vam pokaze kako se skida/stavlja navlakatako ces primjetiti da li je stiropor bez ostecenja i da li plastika ima ogrebotine ili nesto slicno.
A prijevoz od skladista do ducana ... kada bi bili tako aljkavi ne mislis da bi sve ili vecina stvari u ducanu bile potrgane, otkrhunete, zgrebane itd.
Bilo bi zgodno da je AS na polici samo za razgledavanje ali malo ducana to i nudi, jer svaka ta sjedalica ima vrijednost koju oni placaju dobavljacu bila izlozena ili ne ... ja sam kupovala recimo u Brezicama i donijeli su mi iz skladista, a frendica je kupila dan poslije mene zadnju sa police.

a i mislim da nema takva tema jos.
tako ces primjetiti da li je stiropor bez ostecenja i da li plastika ima ogrebotine ili nesto slicno.
Odgovori s citatom