Pokazuje rezultate 1 do 50 od 273

Tema: Rok trajanja sjedalice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ima li u ovom drugom krugu (u kojem su brojevi do 12) još kakvih oznaka, npr. brojevi pored strelice unutar kruga?
    ako ima, to je oznaka godine proizvodnje (mjesec proizvodnje je travanj - na to ukazuje brojka 4 na koju pokazuje strelica)
    ako nema, moglo bi biti da ovaj drugi krug označava godinu proizvodnje (2001.) :nezna:

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Juroslav prvotno napisa Vidi poruku
    ima li u ovom drugom krugu (u kojem su brojevi do 12) još kakvih oznaka, npr. brojevi pored strelice unutar kruga?
    ako ima, to je oznaka godine proizvodnje (mjesec proizvodnje je travanj - na to ukazuje brojka 4 na koju pokazuje strelica)
    ako nema, moglo bi biti da ovaj drugi krug označava godinu proizvodnje (2001.) :nezna:
    s obzirom da ju je sad kupila nije baš vjerojatno da je godina 2001. tim više što mislim da tada nije niti postojao taj model. prije će biti ovo prvo što si napisao.

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

u drugom krugu pored strelice nema nikakvih brojeva, samo strelica i brojevi 1-12
    kupila sam ju juče u nami, prodavačica je rekla da su ju dobili u prosincu 2010, a obzirom da je to model koji je proglašen naj za 2009 (piše na cybex-ovim stranicama), pretpostavljam da je mogla biti proizvedena 2009 ili 2010?

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

imam AS graco 0+ i pokušavam otkrit kad je proizvedena. nigdje ama baš nigdje ne vidim nikakav kružić sa brojevima. jedino što sam našla je naljepnica sa barkodom i nekim brojevima i modelom sjedalice, uvoznikom za hr(magma) i kraj toga uvoznika piše 09/2006.
    gdje da tražim datum proizvodnje???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •