-
KOLPITIS
Dobar dan drage cure!
stalno sam na Rodi, dakle od kad sam trudna, a to je sad već u dvadesetom tjednu, i imam još jedno pitanje za vas.Pomozite savjetom ako imate slično iskustvo.Jučer sam bila na redovnom pregledu i doktorica je na uzv rekla da je sve ok s plodom i plodnom vodom i posteljicom, ali kada mi je nakon uzv radila ručni pregled utvrdila je da imam iscjedak i napisala dg. colpitis, te prepisala canesten vaginaletu i to da stavim samo jednu.Tako sam u apoteci kupila canesten u pakiranju od jedne vaginalete.E sad, čitam ja o tom kolpitisu i vidim da je to upala rodnice i da može prouzročiti prijevremeni porod pa me uhvatila panika.Ima li netko da je imao kolpitis odnosno vaginitis i kako se liječio?Je li moguće da samo jedna vaginaleta može riješiti stvar?!?!Je li netko zbog toga imao većih problema u trudnoći?Heeeeeeeeeellllpppp
-
Draga moja,
poučena vlastitim iskustvom toplo ti preporučam da što manje čitaš! Psiha ti može u trudnoći više naštetiti nego bilo koja druga bolest! Opusti se i uživaj!
-
problem je u tome što je to praktički nemoguće pogotovo kada si pismen čovjek i nemaš konjske živce.Naime, mi smo u 21. stoljeću, shvaćamo da doktori nažalost nisu nadljudi, a neki su toliko loši da bi i ja bolje liječila pacijenta, pa onda ide metoda uzdaj se u se i u svoje kljuse.I naravno-PITAJ CURE NA RODI!!!!!
-
dunda, slažem se s tobom u putpunosti
Na žalost ne znam ti pomoć, ap se nadam da bu se javio netko ko zna.
-
Draga Dunda meni na svakom nalazu nakon pregleda piše Kolpitis, imam pojačan iscjedak od samog početka i dobila sam i ja vaginalete, ne jednu već pakiranje cijelo, al mislim da si ti dobila onu jaču dozu Canestena. Kad ih prestanem koristit, nakon par dana se opet pojavi iscjedak-koji je bijel i gust-kao sluz, dr mi je rekao da nema panike dok god ne peče, svrbi ili ne boli i dok iscjedak ne mijenja boju-u smislu da izgleda zeleno, smeđe ili se pojavi krv. Ako je trudnoća u redu i dr nije dizao paniku, ne trebaš ni ti. Smiri se, opusti i pokušaj uživat u trudnoći.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma