Anči prvotno napisa
BusyBee prvotno napisa
Hildegard, Lutonjice... niste jedine. :/
I ja se prijavljujem...ali fraze dobijem jer mi poremete cijelu rutinu koju imamo...i stvarno je nelagodan neki osjećaj...Ali smao kad ih gledam, ako je on kod njih sam onda mi nije toliko koma... :/
Ajmee, koliko nas ima

, s tom razlikom što moji svekiji jako i izuzetno obožavaju svoju unuku, do te mjere da ju do danas nisu vidjeli već mjesec dana jer im nije bilo usput navratiti

, ali zato svima i svuda mašu njezinim fotografijama i hvale se kako je to divna, dobra, lijepa i tralala djevojčica, a meni je SLABO. Također ni ja više ne idem kod njih jer ni meni iz principa više nije usput. Kada se MM vrati onda nastupaju kompromisi

pa nam se i zalomi pokoja posjeta njima i tada imam grčeve u želucu od ranoga jutra do kraja dana.
Kada pak oni u rijetkim prilikama navrate ista situacija kao kod nekih cura - te ju moram presvući, pa mora jesti, pa mora spavati, pa ju nedam nosati

itd. Ali ne mogu nažalost za njih reci da su se ikada Bog zna kako potrudili oko unuke (od rođenja do danas je izuzev poklona za Bozic dobila 1 lutku i to u 8. mjesecu života :shock:

, nikada joj nisu pelenu promijenili niti se ponudili za isto, nikada poželjeli dati jesti ili piti ili joj skuhati papicu, a inače se nakuhavaju do besvjesti i ako se kod njih u posjeti ne jede propada im dan, poželjeli je izvesti u šetnju itd, itd!!! Barem takve želje nisu verbalno iskazali a ja ne znam čitati misli i ne želim nekome nametati ono što možda ne bi želio, pogotovo kada je moje dijete u pitanju), pa apsolutno nemam grižnju savjesti. Jedino mi je žao MM jer mu je teško zbog takvog njihovog ponašanja

.
S mojima je situacija kao iz druge galaksije. Obožavaju se

.
Cure oprostite, možda nije bilo mjesto, ali istresla sam se (barem malo) jer me jako boli ponašanje svekija i puna sam tuge i gorčine. A znate što je najgore u svoj toj priči?! Što oni slove za jako srčane i dobre ljude i tako se ponašaju prema svima, samo na svojoj djeci sofisticirano isfuravaju svoje principe

!