Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: bol u bedrima

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno bol u bedrima

Evo kako i naslov kaže,imam dosta jake bolove i to u bedrima,ali samo kad ležim na boku duže vrijeme,i onda kad se ustanem boli kao da me netko ubo nožem u to mjesto.Inace u 23 sam tjednu(22+5) pa me zanima ima li tko od vas takvih problema i da li je to šta opasno?
    Hvala

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

itko???????????????????

jaffa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mene pak presjece u desnom guzu pa skroz do koljena. Iz cista mira i to samo sa jedne strane. A bol ogromna!! Ne razumijem od cega. Takoder me zna boljeti kao da boli bubreg takoder desni, ali bubreg nije. Kada spavam najvise.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a koliko si tj.trudna?Ja sam negdje čitala da je to normalno,a negdje da nije,pa sad ne znam

jaffa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

U 28 ali to me muci vec duze vrijeme. Doc je rekao da se tijelo mijenja... da je to normalno ali me svejedno poslao na urinokulturu da nije neka bakterija, iako on sumnja u to ali... Zapravo nema pojma sta mi je.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a pitat ću i ja mog šta je to,kontrola mi je u ponedjeljak pa ti javim

jaffa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Moze thnx. Ja dotle cekam svoje nalaze,gotovi su valjda u utorak.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lile, ne bih rekla da je to ista zbog cega bi trebala dizati paniku! Negdje sam citala da je bol zbog pritiska maternice i bebe na krvne sudove a s obzirom da ti se to javlja kada lezis na boku i ima smisla Ja u zadnje vrijeme imam slicne probleme, bas ta bol u boku, tolika da ne mogu vise lezati pa se onda po cijelu noc okrecem kao hrenovka Ja sam sada u 36. sedmici.
    Ako nisi na strogom mirovanju, lagane setnje bi ti trebale rijesiti problem. Ili gledaj da se sto vise kreces barem po kuci. Meni pomaze!
    Tako, ne brini previse

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala ti Petunija,baš je i meni tako,cijelu se noć vrtim,a kad hodam nema nikakve boli.Valjda je to zato šta sam inače bila mršavica(51kg prije trudnoće,a 170cm visine),a sad imam 64kg ,pa je valjda i pritisak jači

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj jaffa prvotno napisa
    Mene pak presjece u desnom guzu pa skroz do koljena. Iz cista mira i to samo sa jedne strane. A bol ogromna!! Ne razumijem od cega. Takoder me zna boljeti kao da boli bubreg takoder desni, ali bubreg nije. Kada spavam najvise.
    I mene muči bol u guzi, uglavnom kad ustanem, nakon duljeg sjedenja ili lažanja.
    Na stranicama Poliklinike Harni su pokazane neke vježbe koje bi mogle pomoći. To su uglavnom rastezanja, ona poznata vježba "rastezanje mačke" ili kako se već zove.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj jaffa prvotno napisa
    Mene pak presjece u desnom guzu pa skroz do koljena. Iz cista mira i to samo sa jedne strane. A bol ogromna!! Ne razumijem od cega.
    Ovako i mene, al u lijevom. Ja sam u 18-tom tjednu. Ako duže stojim, hodam ili kad se idem ustati. Nekad se uopće nemogu ustati. Šta uopće ima u lijevom guzu da može bolit? :?
    Ne brinem puno, znalo me bolit i prošlu trudnoću, kad sam rodila prošlo.
    Meni nekako samo bitno da ne boli u trbuhu, gdje je maternica.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma ni meni nije jasno šta tu može bolit,a u trbuhu mora malo bolit,ipak je jedno malo živo biće unutra koje sebi pravi prostor i gura sve organe

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Isti simptomi od prvog dana..Kad spavam po noci okrecem se ko na raznju,nema sanse da zaspim i probudim se na istom boku,poslije sve boli..uf..jedva cekam da rodim i da skinem te kile.....vec sam sama sebi preteska,a i ova trudnoca mi je nekako teza nego prva...mozda zato jer je dosla tek nakon 9 godina pa se tijelo mora opet priviknuti na drugo stanje...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i kod mene se ponekad javljala tako jaka bol i to u obe trudnoće,doktor je rekao da je to sve normalno,bez panike.Bogu hvala sve je dobro prošlo.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Prijavljujem i ja bol u desnom guzu koji udara u nogu i povremeno je toliko jak da vičem kad moram ustat Samo mislim da kod mene nema veze s kilažom jer sam na + 2kg. A inače u ovoj trudnoći sam imala više različitih bolova nego sve skupa u životu, više ni sama neznam što da mislim :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •