Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Osjećaj slabosti

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Osjećaj slabosti

Danas ulazim u 7.tjedan trudnoće.Osjećam nevjerojatan umor,čak i slabost.Mogu reći da se osjećam bolesnom,kao da sam bez snage za išta.Samo bih ležala i sve mi predstavlja napor.
    Da li je to normalno u ranoj trudnoći?
    Inače,počela je i blaža mučnina,glavobolja...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

je...
    eto i ja sam friška trudnica, u prvoj trudnoći, i švrljanjem po ovom forumu sam skužila da je sve normalno i da je svaka trudnoća individualna.

mene je prala nesanica puna 3 tjedna, sad me pere pospanost....

uglavnom, vjerovatno ćeš ići vaditi krv, i ako je krvna slika u redu onda se nemaš što zabrinjavati...odmaraj, ako si slučajno anemična doktor će ti već znati pomoći.

i na kraju čestitke na bebaču

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Of kors
    Kod mene isti problem bio! S tim sto sam ja oduvijek bila anemicna (otkad znam za sebe kljujali me Ferumom, zelenisem i ostalim vitamincicima ) tako da sam znala od cega bi mogao poticati taj umor A pored toga, taman nekako na pocetku, sam bila uletila u nekakav cudan period kad nisam mogla bukvalno ustati s kreveta, mantalo mi se, nisam mogla ruke dici.. :shock: Ispalo je da je to zbog naglog pada pritiska (sto je normalno u trudnoci, obrazlozila mi je doca ). Preporuka: dosta tecnosti, slane hrane ne bi li se taj pritisak malo "uredio". S vremenom i jeste :D Sada mi je standardno 110/60.
    Tako, vidjet ces sta ce krv reci

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam isto u 7.tjednu i već nekih desetak dana imam iste simptome kao i ti Sonja: stalno sam umorna, pospana, osjećam se totalno iscrpljeno, jedva dođem doma s posla da ne zaspem u autobusu, a popodne obavezno moram odspavati 2 sata. Uglavnom, nekoliko žena koje su rodile su mi rekle da je to sasvim normalno na početku. U svakom slučaju, morat ćemo uskoro napraviti krvnu sliku pa će se vidjeti šta je. Meni je inače željezo uvijek na donjoj granici pa pretpostavljam da ima veze s njim.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Re: Osjećaj slabosti

tako je i meni bilo,i na kraju dok sam isla kod prvog ginica uopce nikaj nije sumljao niti da bi provjerio zeljezo,ma nikaj,i onda sam se prebacila tu u Grazu kod drugog i taj je odmah skuzio kaj nemam dovoljno zeljeza i dao mi neke tablete kaj da pijem,i usput vitamine i sad je ok,iako su mi mucnine trajale do otprlike 25-26 tjedna trudnoce,ali sada je sve u redu.......cestitam na bebacu :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hihi.. i ja bila u komi tih prvih tjedana! samo bih bila spavaaalaaaa..
    obavila sve pretrage i krvna slika je bila savrsena.. uglavnom pila zelenu magmu i colostrum tablete (po preporuci homeopate) i puno mi pomoglo - odmah mi je bilo bolje !!!

ma odmaraj.. nemoj se nista brinuti, tijelo trazi odmor, pokusaj se opustiti i sto vise odmarati, biiti ce bolje..

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam u prvoj T bila toliko pospana da bi zaspala cim bi sjela, pa sam tako zaspala u kinu SC na otvaranju Jazz festivala (tko je bio u kinu SC, zna kakve su tamo stolice :/ ). spavala sam ko top do kraja koncerta, i onda jedva dosla doma. hvala bogu pa stanujem blizu, nisam morala ici na tramvaj, vjerojatno bi zaspala i u tramvaju i probudila se u spremistu.

nakon 3. mjeseca postaje bolje. sad u ovoj T, osim umora, imala sam i vrtoglavice i osjecaj da cu pasti u nesvjest, a imam sina od godinu i nesto, i stanujemo na 3. katu bez lifta, s tim da on ne zna sam uz stepenice, i kao bonus md radi u drugoj drzavi pa sam 95% vremena sama s njim. hm. ali, evo me u 20. tjednu i sad je puno puno bolje. jedino mi se jos povremeno manta, valjda zbog niskog tlaka, ali u odnosu na onda je super.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam sad u 9 tjednu i još me nije pustio umor.
    Krvna slika mi je dobra al ja sam jednostavno stalno umorna i za niš.
    Mislim da ce nas to proci tam negdje u drugom tromjesecju

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mislim da je to normalno u ranoj trudnoći.Ja sam sada u 16.tj.,a do 13.og
    nisam baš mrdala iz kauča(svi nalazi OK).Zato sam sada stalno u akciji,
    cijeli dan u 4.brzini.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Uzela sam si par dana godišnjeg pa lakše izdržavam,ali od ponedjeljka opet na posao

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •