znate li gdje se moze napraviti ct mozga djetetu, privatno? i koliko kosta?
znate li gdje se moze napraviti ct mozga djetetu, privatno? i koliko kosta?
Znam za magnetsku:
(Institut za istraživanje mozga)
Prijave za preglede:
01 4596 922
Poliklinika Neuron:
tel: 01 45 96 911
01 45 96 923
01 45 96 926
mob: 099/45 96 922
.......099/45 96 911
fax: 01 45 96 949
adresa: Šalata 12
10000 Zagreb
e-mail: poliklinika-neuron@hiim.hr
U Medikolu u Voćarskoj rade. Kolegica s posla je isla i platila oko 500 kn. Sad ne znam je li imala kakav popust ili je to ta cijena. Imaju svoju web stranicu.
možeš i u dijagnostika 2000 u Martićevoj
Prije cca godinu dana MM je tamo napravio CT s uputnicom, ne znam da li još uvijek to funkcionira. :/ Došao je na red odmah...
Oprosti sto se petljam ali zasto CT. Ako vec radis privatno rade napravi magnetsku rezonancu! Cak mislim da razlika u cijeni i nije velika.
mi smo radili u medikolu djetetu mr i zbilja im sve pohvale :D
famozan pristup, ma super su. cijena mr ,2700 s anestezijom.
pristup odlican jer smo bili s njom unutra dok si je drzala maskicu za anesteziju mislec da se inhalira kao i prije budjenja pa nije ni skuzila da je igdje bila, i danas se zezamo kako je zaspala dok se inhalirala ; :D
ne znam. radi se o djetetu moje frendice, malac ima neke neobjasnjive promjene na eeg-u i salju ga na ct mozga. u klaicevu, ali ona vec tjedan dana ne uspijeva dobiti nikoga na telefon za narucivanje pa je pomislila otici privatno ako to bude mogla platitiOprosti sto se petljam ali zasto CT
hvala, prenijet cu joj
ne uspjeva dobiti nikoa na broj jer su se iselili iz tih prostorija jer ih preuređuju. Neka zove centralu i traži CTG, preusmjerit će je.
CTG nije teško dobiti u državnim bolnicama, šteta da plaća privat
Daj mi, molim te, odaj tajnu u kojoj se državnoj bolnici CT može brzo dobiti... :?nadica_b prvotno napisa