Results 1 to 5 of 5

Thread: Malo i nista dobivanje na tezini, beba 3 mj

Default Malo i nista dobivanje na tezini, beba 3 mj

Uf, sa mojom malom sami problemi sa hranjenjem.
    Da ukratko opisem situaciju. Rodjena sa 3850, sa 2 mjeseca 4550, nakon tjedan dana dobila jos 250. dosle na kontrolu prosli tjedan sa 3 mjeseca i mala je u ta tri tjedna dobila samo 350 g. Pedica se malkece zabrinula i nije ju htjela cijepiti, i rekla nam da dodjemo za tjedan dana (danas) ponovno na vaganje, i mala nije dobila niti grama. Opet dosli kod pedice na razgovor i rekla ona nama da ima gladne stolice, da spava po danu dosta jer nema snage. A inace je stvarno vesela beba, kad je budna onda je to vriska i smijanje i mahanje rucicama i nozicama, uf sve se prasi. ali mora nekoliko puta dnevno ubit oko na pola sata -sat max.
    Nakon sto je dobila onih 250 grama mala je pocela stvarno papati mrak, ali evo vec par dana ne jede nesto posebno 650 ml dnevno, prije je 750-800.
    Zabrinuta sam naravno. Sutra idemo vaditi krv i dati urin.
    Jos info, ona je iskljucivo na mom mlijeko ali na flasici. Piski, kaka, sve pet.

Eto da se jos malo pozalim, ,mala se voli izvijati na ledjima u luk, i pedica nam je rekla da to nevalja i moramo s njom vjezbati klasicne vjezbice, nista posebno. Da li ima potrebe da idemo fizijatru radi toga?

eto puno toga, znam, ali svaka informacija, zapravo iskustvo mi je dobrodoslo, prva beba i MM i ja smo zabrinuti za nasu malu princezicu.

ivaa's Avatar

kod nas-
    prvih 5 tjedana- 560g
    drugi mjesec- 800g
    treći mjesec- 750g
    četvrti- 450g
    peti- 350g
    šesti 0g, ustvari rota virus i 200g je izgubila...
    dijagnoza- slabije tjelesno napredovanje, a beba je na adaptiranom!
    sad joj u mlijeko stavljam rižine i kukuruzne pahuljice pa ćemo vidjeti....
    ima djese koja jednostavno manje jedu

Ora's Avatar

Želim ti samo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu

Osoblje foruma leonisa's Avatar

Mica Maca, sto se tice izvijanja pogledaj neke od ovih topika
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/search.php?mode=results

takodjer bi te molila da se sa problemom oko dobijanja na tezini javis na PDF problemi i poteskoce s dojenjem na kojem ce ti strucne savjetnice pokusati odgovoriti.

hvala na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    bas sam preselila temu na poteskoce u dojenju. Nadopuna, pedica rekla da ima virozicu. Jupi... vise o tome na poteskocama u dojenju.