-
mislim da treba razdvojiti raspad veze/braka koji ima veze samo s dvoje odraslih ljudi i krivnja je na obje strane od uobičajene prakse da muškarac odlazi i prebacuje ogromnu količinu posla (ako ne i sav posao) na ženina leđa s tim da puno muškaraca ne želi sudjelovati više ni u financiranju djece (statistike dovoljno govore koliko je nenaplaćene alimentacije)
pa baš bi voljela vidjeti recimo Moovera (kad se toliko nalazi pogođen) ostavljenog samog da se bakće s djecom sitnog zuba, ono, recimo dvoje male djece, mora ići na posao da prehrani sebe i njih, nema možda riješeno stambeno pitanje, treba djecu razvesti po jaslicama, otrčati na posao, otrčati s posla pokupiti ih, skuhati, spremiti, voditi ih doktoru, biti s njima doma kad su bolesni itd..itd..stres SVAKODNEVNOG života s djecom..mislim da pitanje ovdje tko je kriv za raspad braka i nije toliko bitan koliko potreba da taj drugi roditelj POMOGNE onom prvom
i oprosti Moover, ali tu se muškarci pokazuju kao slabija karika
i za takvo ponašanje se može reći da je netko bezobrazan, neodgovoran, komotan i na kraju gad..mene ne zanima zašto se netko posvađao i razišao, ali me uvijek ponovo frapira kako muškarci lagodno odšetaju i prepuste sve ženi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma