Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: TREBAM POMOC

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno TREBAM POMOC

moram biti jako brza jer moja beba mora uskoro papati, pa da objasnim o cemu se radi. moja beba je na umjetnom mlijeku i ima grceve sto je normalno i naravno da vec znam kako to kod nje funkcionira, zadnja 2 dana je doslovce vristala i nista joj nije pomagalo, od straha i panike da bebi nije nesto drugo uputila sam se pedijatrici, na svu srecu sve je ok ali mi je rekla da bi trebala promjeniti mlijeko, da predem barem mjesec dana na n. protiv grceva ili a. ar. od a. sam odustala jer postoji za njezinu dob samo a. protiv bljuckanja, moja beba ne bljucka pa mi je to bilo malo blesavo joj davati, uzela sam n. i beba je bila jos gora od njega, bolni grcevi, bolni plac koji je trajao od 10 sati navecer do 2 ujutro (jos gore nego prije), s tim da sam je sa tim mlijekom nahranila 2 puta jer je bila stalno gladna. muz i ja smo bili na rubu jer joj nismo mogli nikako pomoci, ponovno sam joj dala b.l i tek nakon toga je uspjela zaspati i uz manje grceve. ono sto me zanima jer sam cula da nije dobro bebi mjenjati mlijeko da li je to ok, sta da radim, da li joj moze biti jos gore??????
    patronazna mi je rekla da joj kod grceva dajem 10 kapi sab simplexa i to da dajem stalno kada ima grceve jer joj ne moze biti nista od toga, pedijatrica mi je rekla ni u ludilu toliko kapi nego da kombiniram i caj, dok je patronazna rekla ni u ludilu caj, tko je tu lud, jer ja sam luda od svega najvise sto svojoj bebi ne mogu nikako pomoci i sto smo nemocni, molim savjet!!!!!!!!!! (beba nije na prsima)

leonisa editirala nazive proizvoda

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

možda ne podnosi kravlje proteine
    brzo kod pedijatra

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

i mi smo to prošli, ja mislim da je to faza, možda skok u razvoju,
    nisi napisala koliko ti je beba stara

nemoj više mijenjati mlijeko i posmatraj dalje..
    pitaj pedijatricu za moguću alergiju na mliječne proizvode

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

VFR, svu pomoć, savjete i preporuke u vezi sa prehranom adaptiranim mlijekom, molit ću te da potražiš kod pedijatra. Moraš znati da se adaptirano mlijeko ne smije samo tako mijenjati.

I moram ti skrenuti pažnju na naša pravila:

Pravila ponašanja na forumu
    a u okviru kojih te molim da pročitaš Pravila u vezi razgovora o prehrani adaptiranim mlijekom.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja cu prokomentirati kapi za grceve

neki pedijatri smatraju da te kapi kasnije mogu izazvati poprilicne probleme sa probavnim sustavom.

ima puno tema o grcevima i kako su ljudi to rjesavali., u biti znam ih jako malo koji nisu to prolazili sa djetetom., i mi smo to prosli i nismo koristili kapi

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: TREBAM POMOC

pedijatrica mi je rekla ni u ludilu toliko kapi nego da kombiniram i caj, dok je patronazna rekla ni u ludilu caj

leonisa editirala nazive proizvoda[/quote]

ni u ludilu caj ne znam na sta se ovo odnosi.. nadam se da bebi dajes caj i drugu tekucinu s obziorom da ne dojis. Mozda ti je dijete zedno?

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a joj
    ne bi htjela zvučati okrutno, ali ako smijem pitati zašto beba ne doji? ak je problem, ne moraš odgovarati
    ~~~~~~ za bebu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

moj Luka nije nikad imao grčeve, ali mi je patronažna govorila da, ako ih bude imao, da mu dam čaj od kamilice sa malo kima... pa probaj

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Jenz prvotno napisa
    moj Luka nije nikad imao grčeve, ali mi je patronažna govorila da, ako ih bude imao, da mu dam čaj od kamilice sa malo kima... pa probaj
    ah te patronazne kim :shock:

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

naravno da joj tekucinu moras davati kad je na adaptiranom mlijeku. probaj vodu dati ako neces caj. cula sam za ovo s kamilicom i kimom, mopjoj prijateljici je to patronazna savjetovala. mi smo imali slicnih problema, nama je taj sab simplex pomogao. sto se tice tih 10 kapi nisam sigurna ali mislim da na upustvima pise jos i vise... :/
    mi smo ga inace koristili mozda 2-3 tjedna i problemi su nestali... ali isto smo promjenili mlijeko....

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ali kim napuhava?! kako onda može pomagati?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

neman pojma,pitaj patronaznu
    da, mislim da je prica bila i da se u vodu koja se prokuhava za mlijeko stavi malo kima.... nisam probavala

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hay! moj mali je isto na adaptiranom mlijeku. hranila sam ga mj.i pol sa svojim vise nisam imala mlijeka...makar sam se i izdajala i sve pa nista..iz prelaza na ad.mlijeko imao mi je grceve tj dana dok se maleni nije priviko..bilo nam je tesko..davala sam mu sab simplexs na dudu i bebynos makar mi je to bolje, ali razrijrdi s malo vode jer ima uzasan okus i miris. moj od pocetka ije vodu i caja za probavu i sada je sve uredu...mali ima 2 i pol.mj. i napreduje. nemoj mjenati mlijeko jer to je sok za njega. kad ju hranij prekini hranjenje na pola i neka ti se podrigne i tako i na kraju..pokusaj da ti se vise puta podrigne da izade taj zrak...ili je ako nece stavi na trbuh i za neko vrijeme bude...

.....sretno....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •