-
Vidim ja da sam totalno zaostala po pitanju dohrane!
Emi ima 8mj. svega je par puta probala kuhanu jabuku, ali sam skužila da joj se više sviđa sirova, pa joj naribam. Smije li sirovu?
Isključivo doji, mada kada vidi hranu, oblizuje se već od kada je imala 4mj.
Toliko sam inzisttirala na dojenju, da me je ovo s dohranom zateklo nespremnu, toliko sam ju odbijala , a sada me malo strah, fale li mome djetetu kakvi vitamini i koji? Je li anemična?
Ne dajem joj vitamin D.
Ima gotovo 10kg i dobrog je zdravlja, malo nosić zeza, ali kada vidim kako su klinci stalno bolesni i prehlađeni a njoj ništa, nikad ju ne bi prestala dojiti!!! 8)
Dva puta sam joj htijela kupiti gotovu kašicu, ali kada sam pročitala na njima, da sadrže gluten, a neke rižino brašno-odustala sam. A MM mi kaže, pa vidiš da piše za 4mj a ona već ima 8mj. valjda oni znaju (proizvođači) dođe mi da ga uh!!!! kako ljudi ništa ne znaju
Ne želim njen trbuščić s time opterećivati, kada mi treba sekunda da to pripremim sama.
Što da radim, da uvedem lagano mrkvicu, ili već moram meso??? ja ne bi
ja bi ju zauvijek samo dojila
Mrzi bočice i dude, a iz čaše od prvog dana kada sam joj dala, savršeno pije vodu :D
Neki dan se igrala s čokoladom i progrizla papir, pa je navalila
svidilo joj se, slatko ko mamino mlijeko, a ne ko jabuka
Što da radim s dohranom, kako dalje uvoditi namirnice?
Ima dolje, dva zuba, nekada joj dam malo da oguljenu jabuku drži i gricka, već bi se sama hranila žlicom, ali još joj nedam, i tako mi ruke gurne u tanjur i sve izmrlja
Stalno je na siki, jabuku joj dam možda jednom tjedno ako se sjetim, i to hoće samo par žlica, na sirovu se otresa jer je kiselkasta, ali hoće bez obzira, ali kuhana više ne dolazi u obzir.
Moram li mrkvu kuhati s malo ulja, radi apsorpcije vitamina ili...?
POMAGAJ TE!! :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma