Hvala žene! Tako i ja mislim. Ali uvijek mi je gušt gledati muža kako mu se kosa diže na glavi kad mu pričam za nešto "što sam pročitala na forumu pa ću ja tako..." 8)
apricot prvotno napisa
![]()
Hvala žene! Tako i ja mislim. Ali uvijek mi je gušt gledati muža kako mu se kosa diže na glavi kad mu pričam za nešto "što sam pročitala na forumu pa ću ja tako..." 8)
apricot prvotno napisa
![]()
Točno ovako izgleda i moja kćer kad sama jede. Ima stariju sestru kojoj se divii oponaša je. Sve je spretnija u hranjenju. Ja joj još uvijek pomažem, ali dosta tog gu biti sama pojede.
A ova velika je zapela u oponašanju mlađe- otkako je mlađoj krenula dohrana i dok je gledala kako je hranim, sad hoće da nju stalno hranim.
Dakle, mala skoro pa jede sama, "veliku" skoro pa uvijek ja hranim!![]()
Samo karfilo treba bolje napariti za malu djecu. Mora biti dosta mekan.apricot prvotno napisa
ne znam ja kuhat na pariapricot prvotno napisa
ne znam gdje je tekst na portalu
Znas kako ja kuham na pari? samo na serpu u kojoj kljuca voda stavim ono veliko, gusto, metalno cjedilo u kom je narezano povrce.
koja si ti neznalica!Lutonjica prvotno napisa
jel ide i poklopac na to ili je otvoreno?ninet prvotno napisa
Staviš centimetar dva vode u lonac i na to povrće. Poklopljeno kuhaš dok ne omekša i dobije žarku boju. Ako nemaš lonac na paru ovo je isto.
na to ide poklopacLutonjica prvotno napisa
stavi u lonac malo vode, tek toliko da se stvara para, a povrće u to cjedilo i poklopi nek se znoji![]()
Lut, jel se zatvaraju vrata na sauni?
Opet ja s mojim problemom, nitko da mi savetuje što da dam bebi koja ne želi mlijeko. Svi kašu ne ovo, ne ono. A šta onda? Dijete mora jesti a mlijeko neće. Nije ljubitelj ni mliječnih kašica. Kad smijem probati sa žličicom kraša, možda bi tako htjela? Za nju je sve još prerano. (6mj.)
ako misliš na kraš express, ne prije godine dana, a i onda što kasnije možešKad smijem probati sa žličicom kraša
Mislim svakako na nešto što smije u toj dobi da joj dovoljno promijeni okus mlijeka da ga dobije želju popiti. Što bi to bilo? :? :?
smiksaj jabuku i napravi milkšejk.
ili sa bananom, ili kruškom.
To joj uglavnom i dajem. S tim da umutim žlicu riža-kukuruz brašna ali jako malo pojede 70-100 ml max.