Lijep pozdrav svima
Imam jedno pitanje koje me muči..evo danas nam je 21. dan i moja curica odbija ciku. Moram napomenut kako je sinoć cijelu noć plakala, imala je grčeve, pa sam joj po doktoričinom savjetu dala čaj od kamilice, a kad bi bila gladna (kršitelj koda), jer sam se pribojala da sam ja uzrok njenim grčevima- zbog prehrane (iako zbilja pazim kaj jedem, ali sam jučer pojela salamu od pilećih prsa, po preporuci patronažne, ali prvi ptua sam to sad jela..) Danas mi cijeli dan spava, a kad se i probudi kad joj ponudim ciku malo sisa ali odmah zatvara usta...To mi je čudno zato što je dosad puno jela i ovo nam je sada prvi ovakav slučaj. Zašto sam naglasila taj 21. dan?- eto, patronažna nam je na tečaju pričala kako je čest slučaj da 21. dan nakon poroda dijete odbija sisati, no mi ne smijemo odustati...Ono što mene zanima jest da li je još netko imao takva iskustva i jeste li im u tom slučaju dale (kršitelj koda). Bojim se ako joj opet dam (kršitelj koda) da će zaboraviti na ciku. A opet..je li dobro pustiti da bude gladna??![]()