Rodila sam 26.02.07, a termin mi je bio 04.03.07,moje pitanje glasi da li imam pravo na produljenje porodiljnog do 04.03.08, i ako imam koji papiri su mi potrebni?
Rodila sam 26.02.07, a termin mi je bio 04.03.07,moje pitanje glasi da li imam pravo na produljenje porodiljnog do 04.03.08, i ako imam koji papiri su mi potrebni?
Ja sam se prije 2 dana raspitala o tome na soc.Rodila sam 24.02 a termin mi je bio 12.03 i rekli su mi da donesem sve papire na kojima piše kad mi je bio termin,od ginek.,te papire koje sam dobila kad sam rodila.To sve neka donesem u 1 mj na soc. u pravnu službu pa će oni to vidjeti.Ja se nadam da će mi odobriti produljenje još barem 2 tj :D
Ali vrijedi probati.![]()
Eto da samo javim da sam dobila produljenje do 10.03. znači 15 dana :D
Cure da se produljiti ,kod mene tih 15 dana puno znači jer ću barem rođendan i adaptaciju u vrtiću u miru riješiti :D
trazili su djetetov rodni list, preslik trudnicke knjizice i otpusno pismo iz bolnice od bebe
rodila sam 5.7 a termin bio
21.8..koliko još mogu produljiti porodiljni,kada predati papire,koje i gdje?
mozes produljiti do 21.08. papire predajes kada dijete napuni 10,5 ili 11 mj. moras predati kpiju trudnicke knjizice, djetetov rodni list i djetetovo otpusno pismo iz bolnice. predajes di si predala i za produljenje za drugih 6 mj.
sad vidim da sam ovo isto napisala samo post prije tebe :/
Jesam li ja nešto krivo shvatila :?
termin mi je bio 05.04.07. a rodila sam 10.04.07 i ja sam mislila da sam naporodiljnom do njenog rođendana, ovo mi je prvi glas da bi trebala tražiti produljenje :shock:
Gdje moram ići, kod socijalne radnice, svome doktoru,pedijatru?
(mislim ako ne dobijem produljenje radi njege dijeteta)
ivana zg jesi nesto krivo napisala? jer ovako se cini da se radi o samo 5 dana i to kojih si prenjela? ovdje se radi o tome da su cure rodile prije tremina
koliko prije se moram javit za ovo produženje i gdje??malena beba prvotno napisa
meni je porodiljni do 11.1. jel sad kasno da iza NG idem vidit može li se što učinit?? (inače mi je termin bio 14.2.)
skužila sam gdje moram ići, a koliko sam proguglala mislim da je već prekasno za mene za produljenje, zna li netko točniju informaciju??
Pa ja mislim da nije kasno,meni su u roku tj dana od predaje papira poslali potvrdu gdje piše da su mi odobrili produljenje,daj probaj![]()
_________
D 1998.
I 2007.
ok, idem sutra, valjda će hzzo radit bar skraćeno :/
jel trebalo pisat kakav zahtjev??
ne treba nikakav zahtjev, samo ovi papiri vec navedeni
sretno!
ništa od produženja pd...to vrijedi samo za one koji ne koriste trogodišnji porodiljni dopust![]()