Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: operacija - utjecaj na dojenje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno operacija - utjecaj na dojenje

Cure, imam jedno pitanje pa ako netko zna odgovor. Dijete jos uvijek dojim izmedju obroka. Cura ima 11 mjeseci. Za mjesec dana trebam ici na laparoskopsku operaciju, pa me zanima da li narkoza utjece na dojenje, odnosno da li bi medikamenti koje primim u sklopu narkoze mogli skoditi djetetu

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ne znam nista o laparoskopiji, ali mozes npr. pitati doktora koji ce anestetik koristiti i za koliko ce ti se vremena ocistiti iz organizma. Mozda doktor zna i ulaze li neke supstance u mlijeko ili ne.

Koliko ces dugo biti u bolnici?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno narkoza

I mene to zanima, stalno odgađam operaciju žuči, isto se radi o laparoskopskoj operaciji- 1 noć u bolnici.

Ivana Š.

Početno

Ja sam bila na operaciji mrene na oku i to na lokalnoj anesteziji, ali su mi dali valjda više toga da se ne trznen kad čujem što rade. Doktor mi je rekao da ne smijem dojiti cijeli dan. Operacija je trajala 20 minuta. Moja preporuka je da se ranije izdojiš i spremiš. Nikad se ne zna.

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

A šta je onda s nama koje smo rodile na carski i odmah dobile bebe na dojenje? Sigurna sam da postoje sredstava koja su neškodljiva za bebe, a i ova ideja o ranijem izdajanju nije loša.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Podatak da anestezija koja se primi zbog carskog reza nije skodljiva i da beba moze odmah dojiti sam nasla, ali se u anestezije opcenito ne razumijem i ne znam kakva se daje kome za koju operaciju ... Ipak je najbolje pitati.

Ideja o izdajanju je stvarno super.

Ivana Š.

Početno

Nitko od doktora ne određuje unaprijed vrste anestetika kao ni količinu dok ne dođeš pred sam čin. To znači da vrsta ovisi o tvome stanju organizma u tom trenutku. A i za tebe je bolje da ih poslušaš da ti sve dobro prođe. Ja sam pogriješila što se nisam znala izdojiti na vrijeme i napraviti banku. Bila sam pod stresom prije operacije jedno mjesec dana. S mirom i kada imaš vremena sjedni i izdoji se, i osiguraj 2 do 3 najmanje jer nikad ne znaš što će ti doktor reći. Sretno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •