22,11.07 sam bila na transferu u Petrovoj. Bila je oplođena 1 jajna stanica.Danas nakon dva tjedna sam bila na bhcg i test je negativan, a mengu nisam dobila.Što dalje?![]()
22,11.07 sam bila na transferu u Petrovoj. Bila je oplođena 1 jajna stanica.Danas nakon dva tjedna sam bila na bhcg i test je negativan, a mengu nisam dobila.Što dalje?![]()
Meni se to događalo i kod nas u Ri se nastavlja sa utrićima još tjedan dana pa ako je i onda beta negativna znači da nije uspjelo...najbolje da se javiš svom dr.![]()
zvala sam dr. rekao mi je da prekinem sa tabletama. Da nije trudnoća
Meni je obično menga kasnila od Utrogestana. Kad bi ih prestala uzimati onda bih dobila.
Ako doktor kaže da nije trudnoća, onda mu vjeruj. Nema smisla produljivati nadu. Isplači se i hrabro napijed u sljedeći pokušaj. Uspjet će prije ili kasnije![]()
U ovom slučaju, na žalost, moraš slušati svog doca. M kasni zbog utrića.
Slijedeći put od srca ti želim pozitivnu beturinu![]()
Potpisujem petrili i žao mi je, želim više sreće drugi put! Beta nikad ne laže, nakon 14 dana je kristalno jasno po tome je li trudnoća ili ne, utrogestani u pravilu kod većine žena odgađaju menstruaciju, koja se dobije 2-3 dana po prestanku uzimanja utrogestana, nema potrebe da ih više uzimaš
.
kopirala na PETROVU tamo slobodno nastavite pisati.
evo i link
ključam sukladno pravilima...![]()