-
Hm...moguće je onda da se vage ne poklapaju,ali ipak ne vjerujem da bi kazale baš neku veliku razliku. Trebale bi kazati pibližno isto. Mada, sad sam se sjetila kad je Sara s kakvih 5 mj. kod doktora težila 7 kg,a tjedan dana nakon tog na vagi od patronažne manje od 7 (a trebala je samo dobiti).
Inače bebač je zadovoljan,po izgledu napreduje...ali me zabrinulo i to jer sam primjetila da je sat vremena poslije adaptiranog (jučer navečer) popio i sise i nije mu ništa bilo višak...
Možda je to onda stvarno faza kad si treba sisanjem količinski stvoriti više mlijeka?
Inače ne mislim da je adaptirano bolje od mojega,ali ipak mislim da je možda jače....
Hvala na savjetima. Nastaviti ću sa dojenjem, pričekati pregled (u srijedu), vidjeti što kaže njihova vaga,a što pedijatar. Usvakom slučaju ću nastaviti s dojenjem osim ako se ne pokaže potreba za dohranjivanje adaptiranim. Inače, mali je prekrasno razvijen, dobročudan, nasmiješen i ne izgleda mi da bi mu nešto falilo. Samo sam bila zabrinuta zbog tog malog prirasta težine. Valjda bude sve ok. Držite nam palčeve da je problem bio u vagi,a ne u nama.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma