AAAAAAAAAAAAAAAAA to je moje "ime" (MM se ne sviđa, ali meni je predivno!!!) za potencijalnog drugog sinaanek prvotno napisa
![]()
Nemojte nam samo Vida zbuniti sa nekim drugim imenom..Malac je Matija...![]()
AAAAAAAAAAAAAAAAA to je moje "ime" (MM se ne sviđa, ali meni je predivno!!!) za potencijalnog drugog sinaanek prvotno napisa
![]()
Nemojte nam samo Vida zbuniti sa nekim drugim imenom..Malac je Matija...![]()
Anek, divna vijest :D Ovo je izgleda neka muska faza :D
Edita mi je maloprije izjavila da je bolesna i da je boli grlo, te je sama trazila caj i cijelog ga popila. Mislim da je gripa, jer ju je mm skoro odbolovaoSamo da nije bronhitis
![]()
Snorki, šta ima kod tebe? Jesi počela raditi?
nisam jos iako mi je porodiljni zavrsen nakon cetiri godine :Dspooky prvotno napisa
pokusavamo rijesit situaciju sa Samijem, jer jos uvijek ga nema ko cuvat. Placat drzavni vrtic nam je trenutno preskupo jer ja jos nisam nasla posao, a iduci mjesec ce doci moja mama pa ce se vec nesto pokrenut. Mozda budem isla na neki kurs. Ne znam jos nista tacno :/
Uglavnom, kada mama dodje ja izlazim iz kuce![]()
Koliko su zpd dečki visoki ?
marko ima 110 cm i 18 kg
cure su male(101cm i točno 14 kila)
on je sav u mišićima, ni grama baby špeka...
Edita 17 kg i 108 cm
za Samija moram provjerit, ali on je mladji![]()
Jel znate tko je Marku omiljeni pjevač ?
naravno,Zeko![]()
za one koji ne znaju
http://www.diskografija.com/sastav/drazen-zecic.htm
Danas smo vagali Lovru. I ima 16,5 kg i mislim da je visok oko 100-101, 102...ne znam točno.![]()
Maria... kad se zasiti Zečića uvijek mu ostaje Popularni Jole.
kad čuje
http://www.youtube.com/watch?v=EkXHWXUiAWE
stane ko vojnik na mrtvoj straži i pjeva![]()
...a moja Pia neki dan čuje stvar od Joy Divisiona i kaže:
" Daj mama šuti i pojačaj! Čuj stvar koja svira!" 8)
Mare u kojoj AS ti je Marko?
Fran se ne broji.tweety prvotno napisa
![]()
Sad skužim da se i Marko ne broji.maria71 prvotno napisa
![]()
Niti Edi...snorki prvotno napisa
![]()
zašto ih ne brojiš? :?
Prekrasno! Vidjeli ih u Mercatoru. Nika je preslatka veeeelika djevojčica.Cvrčak prvotno napisa
Mama joj lijepa trudnica, kojoj su se malo zasuzile oči pri spomenu bolnice, ali odraditi će ona to hrabro![]()
Tata pčelac (ne mogu i ne mogu reći trut!pčelice pazi malo drugi put na odabir nicka) mirno je krstario s kolicima za svojim curama.
Nažalost nismo im se pridružili na kavi, jer sam ja htjela popiti brzinsku (lice me peklo jer sam na terenu usred zime izgorila na suncu pa sam bila nervozna ko vrag) i šibati doma, a da smo se počeli igrati u igraonici...zatvarali bi Mercator u devet.
Mare, pusti sankovićku![]()
110 cm vs 100 cmmaria71 prvotno napisa
19 kg vs 16 kg..
ukratko veći ste od Lovre![]()
evo mare jesam ti rekla da se ne zabrinjavašmamma san prvotno napisa
ic đast Njena taština
mamma![]()
He-ej, evo i nas nakon puno vremena!![]()
Proveli smo par dana u Beču, no i da nismo, ne bih vam se mogla javiti, jer mi je kompjutor više mrtav, nego živ. Nadam se da ću uskoro dobiti novi, jer ovaj više ne radi, nego što radi, a pala je procjena da se u njega više ne isplati ulagati.
Uglavnom, bilo nam je divno! Vidjeli smo se s nekoliko frendova, bili smo po divnim bečkim parkovima i igraonicama, u dječjem muzeju i, ne manje važno, obavili smo izvrstan shopping.
Anek, izabrali ste divno ime, Matija mi je baš super!
Pinocchio, žao mi je što su vas se uhvatile boleštine i nadam se da im je ovo posljednji krug. Znam kroz što prolazite, jer je nama tako bilo posljednje dvije zime. Ove sam jeseni, na preporuku svog liječnika, počela piti sok od nonija koji ojačava imunitet (a nije sintetički vitamin ni ništa slično) i mogu ti reći da (kuc-kuc) zaista funkcionira. Probaj se posavjetovati s doktorom, pa vidi što će ti reći. Za Ladu držim fige da sve bude ok.
Naše mjere su nešto iznad stotke (mislim da je 103-104, ali ne znam precizno) i 19kg.
Svima velike puse, a pogotovo našim trudnicama.![]()
Sanjic, jeste li se vi vratili u HR :?
Snorki, mene fakat fasciniraju tvoja pitanja.snorki prvotno napisa
![]()
Prije godinu dana.![]()
pinokijići su jučer bili sasvim živahni, iako neki i pomalo šmrkavi.![]()
posljedica posjete je da sam danas morala u TL po onog ponija s grivom do poda i četku. i razmišljam gdje andreju nabaviti haljinu, jer mu je sinonim za igranje kod lade - oblačenje haljine i skakanje po krevetu (oni to zovu ples ili predstava).
ma nisam znala majke miSanja prvotno napisa
ja sam mislila da ste vi za definitivno u Becu
![]()
cure, gdje nam je Sunce :? Je li se skoro javljala :? (nadam se da i tu nisam nesto fulala)
plus jos jedno pitanje![]()
koji broj obuce vam djeca nose. Gledam maloprije stopalo u Edi i tek sam skuzila kako joj se noga rasirila. Bas ce imati zeznutu nogu na mamu![]()
Ona je u 28![]()
Snorki moja, u 30 smo mi! :briše znoj sa čela i pita se kud plovi taj brod:snorki prvotno napisa
Snorki, išli smo na dvije godine, ostali dvije i pol i vratili se u Zg.
Tweety, jesi sutra ili preksutra za kavu?![]()
S tobom, uvijek! Ionako sam te htjela zvati i postaviti isto pitanje kao i Marii malo poviše.Sanja prvotno napisa
DOsadna sam znam, ali važni ste mi pa vas moram podsjetiti.
U vezi AS? Fiona je u Römerici, 9-18.
Meni se opet nešto poremetilo u mobitelu i pola adresara mi je izbrisano, ajde mi please šibni sms.
![]()
S 19 kg, prerasla ju je!Sanja prvotno napisa
Ma, stalno mi varira između 18 i 19, valjda ovisno o tome koliko je jela i je li kakala, nemam pojma. :?
Budem te uživo ulovila i sve ispitala.![]()
Dobro jutro!
Meni je jako pospano jutro...užasno mi se bilo teško dići iz kreveta. Curama još teže.
Pia se derala punih 10 minuta da ona hoće spavati, a ne ići u vrtić...Dora je pak pošizila kada sam Piju uzela u krilo da se malo pomazi prije ustajanja. Uh, ujutro bi jedna i druga htjele samo mene, a ja jednostavno nemam 4 ruke.
Idem sad nazvati MM kako je prošao ostanak u vrtiću...
Aha, tako sam i ja izbjegavala istinuSanja prvotno napisa
![]()
Dobro jutro (u podnespooky prvotno napisa
) i od mene. I nas tri smo zaspale (mm je na putu, pa smo solo) i Fiona je došla tek oko deset u vrtić.
Ja bih se, da mogu, najradije ponovno zavukla u krevet.
Nadam se da je vaš ostanak prošao dobro.
tweety prvotno napisa
![]()
doooobro juuuutroooo!!! 8)
zar nije predivno jutro?
Danas je moja obitelj nasmijana i vesela otišla na svoje dužnosti....
Pia i Dora su bile oduševljene velikim okruglim mjesecom na nebu, a ja opet mirišljavim sunčanim jutrom...
guuud morning maj neibrs!!!spooky prvotno napisa
juhuuu! napokon sunce na nebu; ovakvo zimsko vrijeme volim - prohladno, a vedro i sunčano :D
moram vam ovo ispričati;
kaže meni jučer vid prije spavanja:
mama, imam jednu tajnu...ja sam se zaljubio! u rebeccu.
...znaš, idu mi srčeka oko glave i vidim sliku rebecce u očima![]()
ah, moj poeta![]()
i onda nakon toga gledan na telki "shakespeare in love", i u pauzama između ronjenja suza razmišljam da li će i moj šekspirić biti takav komad kad naraste veliki kao i ovaj koji glumi shakespearea u filmu..![]()
ma hoće, sigurno 8)
anek![]()
joooooooooj anek!!Vid je presladak!
![]()
rebecca je naravno jedna slatka šmizlica iz njegove grupe u vrtiću,
a on ju zove od milja REBEKI-CA-CA-CA![]()
Vid zavodnik.Evo kako je brzo prošlo od "neću u vrtić" do "zaljubio sam se".
Ja vam se moram malo pohvaliti Fioninim crtežima koje je nacrtala ovaj tjedan u vrtiću.
Ovo je zajednička fotka da vidite veličinu slika: manja je u A4 formatu, a veća... nemam pojma, velika je.![]()
http://img227.imageshack.us/img227/9581/p1210001iw3.jpg
Ovo je obiteljska: po redu su nacrtani Fiona, Flora, mama i tata, a dolje su baka (neobojana) i dida (plavi). Fioni i meni je razbarušena kosa, jer puše vjetar, a Flori i tati nije, jer im je kratka.![]()
http://img227.imageshack.us/img227/6079/p1210004yk4.jpg
A ovo je snjegović.
http://img227.imageshack.us/img227/894/p1210009ep0.jpg
Sorry na velikim slikama, nisam ih htjela smanjivati zato da se vide detalji.
Koji dobri crteži, a tek slova!Snješko je već prava umjetnost!
Vidim da se ni Fiona ne opterećuje ekstremitetima.
Imam i ja jedan zgodan crtež (s naglaskom na jedan!) prije poroda, kad ga dignem zalijepit ću ga.
Evo, obratite pažnju na Maru u desnom trbuhu![]()
[img=http://img174.imageshack.us/img174/3651/dsc01205sn5.th.jpg]
Joj, Čoksa, prekrasno!![]()
Inače, Fiona nam obično nacrta ruke i noge, ali ovaj put je valjda bila zaokupljena vjetrom u kosi i gumbima, pa je zanemarila ono što je procijenila manje važnim.
![]()