Stranica 7 od 15 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 730

Tema: ZPD 2004 vol. VI

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pobježe mi post bez ozdravilica za svekolike sanjiće

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Moj Marko ima odgovor na sve.....

Gdje su ona blažena vremena kad nije pričao.....

zadnji biser

mama, a zašto se živciraš, evo ja ću ti popustiti pa će biti po tvome, znam da te to veseli.....

Jadna ti, radiš puno, a hodaš u krpama........

trebala bi više voziti taj bicikl da ti se smanji guza, a mogla bi i manje jesti, znam da ideš u frižider po noći

itd, itd, itd

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

8) maria, gdje ti je autoritet?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ponekad se izgubi

ali mali je u pravu, loše se oblačim, previše jedem i ponekad inzistiram na nebitnim glupostima

jer po meni on zna kad je žedan, gladan i kad mu se spava

i ja bih se osjećala kao idiot da me netko tjera u krevet kad mi se ne spava

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a ja kad sam umorna upadnem u mod mame -deračice

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Inače vani sluša ,daje ruku, ne divlja po trgovinama, ne urla ne baca se po podu, ne inzistira na kupovini nečega jer je to vidio itd, ttete ga hvale u vrtiću, a bogme ni moja mama a ni svekrve ga ne bi čuvale ni 5 minuta da je neizdrživ....

prošli tjedan su ga čuvale 4 različite osobe i svi su s njim oduševljeni, pa moram i ja.....

danas je zaključio da je vagina fin i pristojan izraz ,a onaj drugi nije

ali da pipmek nije tako grda riječ kao pi....pa će ipak uz penis upoterbljavati i pimpek

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Marko me dobro nasmijao , srce malo.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

E, sad me Marko sjetio...jesu li vam ženska djeca "opsjednuta" pišom (pimpekom ) i obrnuto - dečki s pišicom. Kad bi se Anu pitalo za Božić bi najradije jednog plastičnog da ga gleda 24/7 .

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Marko je imao intenzivnu fazu proučavanja svog pimeka jedno vrijeme, sad ga više muči fizologija uriniranja , kako tko piški

a kad mi upadne u kupaonu, viče ...pokrij se, pokrij se!

( očito je ono što je skučajno vidio poprilično nereprezentativno )

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Marko je stvarno mala pametnica!

I moram moram moram reći koliko mi je Čoksin avatar PRELIJEP!!!!! One su divne, Čoksa!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    E, sad me Marko sjetio...jesu li vam ženska djeca "opsjednuta" pišom (pimpekom ) i obrnuto - dečki s pišicom. Kad bi se Anu pitalo za Božić bi najradije jednog plastičnog da ga gleda 24/7 .
    umrla sam od smijeha na ovo!!! Nije ju još popustilo? Ovo me podsjetilo to kad je Ana pratila Lovru u wc na piškenje (na Lovrinom rođendanu) i uspijela odšacati kako izgleda Lovrin pišo...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    ooooooo,da...

Piju to drži onak pošteno od ljeta.

Čak je u vrtiću jednoj teti rekla:

"Teta, znaš kaj? Moj tata ima veeeliki pimpek!"

...a tata je slijedeći dan vodio Piju u vrtić i baš me zanima kamo je teta gledala

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spooky prvotno napisa
    Čak je u vrtiću jednoj teti rekla:

"Teta, znaš kaj? Moj tata ima veeeliki pimpek!"
    Toga se sjećam!

Koliko vidim, Fionu pimpeki (još ) ne zanimaju previše. Zna kakva je razlika između curica i dečkiju, to je prihvatila kao normalno i nisam skužila neko posebno zanimanje. U svim njezinim vrtićima su dečki i curice normalno išli na zahod zajedno, pa joj to nije nikakva tajna.

Imali smo i mi biser kad je uletila mm-u na zahod dok je piškio: "Tata, znaš, i dečki u vrtiću imaju pimpek, ali njihov nije tako veliki i debeli".

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Eh da. Od jučer imam konjunktivitis.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

andrej ne pokazuje neke znakove opsjednutosti (zasad) ali smo jučer imali razgovor o cikama. poželio ih je vidjeti, mazi ih i pokazuje areolu: a što ti je to? ja: pa to je cika. on: ne, OVO ti je cika (pokazuje bradavicu), a što je ono??

btw, mislim da više ne zna dojiti. sad je u fazi maženja, njuškanja i komplimentiranja cika a ja uživam (priznajem pošteno) u odvikavanju.

sanja, ozdravi prije dolaska 2008... nije ni mene zaobišlo, drma me neka viroza.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala, Ajvica , i ja tebi želim da u 2008. uđeš zdrava.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

USPJELA!!!

danas je u 6 katastara predano 42 moja predmeta. posao koji me dobrano udaljio od vas i predbožićne, božićne i novogodišnje čarolije.
    situacija se posložila tako da je posao za sljedećih 6 mjeseci trebalo napraviti u dva tjedna.inače je za jedan predmet predviđeno oko 10 sati rada.....ne moram vam reći da toliko nisam imala ni u snu.....ali uspjelo je!USPJELO! USPJELA SAAAAM!!!!!!!

Drage moje hvala za sve ohrabrilice koje ste mi poslale, za svaki razgovor koji ste samnom neuračunljivom izrazgovarale. Hvala za sve čestitke na koje nisam stigla odgovoriti, a koje su me jako razveselile.
    Danas kad djetešce zaspi čitati ću što ste radili, kako ukrašavali domove, što ste pekle, i što nam rade dječica.
    Puse najveće imate od mene sad......a bome ću i u jutro nastaviti s ljubakanjem.

E, da iiiiii jeste li svjesne kako brzo jedna zpd-ička slavi 4-ti rođendan :shock: čeeee tvr tiiiiii

P.S.Lijepo se zabavite

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

umirem na vaše satove anatomije.

lada je prezauzeta navljačenjem neve pa je anatomija za sada ne zanima. zato je savladala kako preokrenuti nevu s leđa na trbuh i obrnuto, a jučer ju je nosila po stanu

i mi ćemo u novu s boleštinama :/ mm već tjedan dana umire od teške gnojne angine (danas bio na zaraznoj jer nije više mogao izdržati od glavo/grlobolje), a lada ima natečene limfne žlijezde uz lagano crveno grlo. iz nosa naravno teče zelenjava. mene je nakon više od dva tjedna konačno prestalo boliti grlo. propustili smo orašara u hnk, silna druženja, bing atmosferu u gradu...moja jedina želja za sada je da se ubrzo vratimo u normalu.

s ladom sam dogovorila da će još cicati dok ne krene u vrtić. živi bili pa vidjeli...

pusa svima, veliki zagrljaj i bezbroj lijepih želja u novoj godini

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajmeee sad tek vidim da smo opet bolnica na kraju grada .
    Pa zagrljaj vam svima veliki šaljem. Fran, da pokucam u drvo, nije bolestan. Surađuje, valjda. Zna da sad neko vrijeme nije smio biti bolestan, pa se i ponašao u skladu s tim

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Cure, nadam se da ce u 2008-oj biti manje bolestina.
    Sretne porode zelim ovim trudnjacama i sve najljepse u novoj nam godini
    Lijepo se provedite sa svojima najmilijim

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Cure drage, želim vam da nova godina svima donese samo lijepe događaje, puno zdravlja malim zpdićima i čelične živce njihovim mamama i tatama. Također svim znanim i neznanim trudnicama lijepu trudnoću i sretne bebice!
    Iskreno, ne znam kako bih preživjela ovu turbulentnu godinu bez tipkanja ovdje i bez vaših svekolikih vibri i lijepih riječi , zato vam veliko HVALA!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sretna vam nova!

za početak, budite mi zdravi a onda i veseli, sretni i dobrih živaca!

i da, u ovoj godini slavimo četvrte zpd rođendane! :shock:

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sve najbolje !

Leti vrijeme ko ludo.............

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sretna vam Nova, moje curke i ja želimo vam puno sreće i zdravlja (nekek mi se čini da tu najviše kuburimo).

Mi smo u Innerkremsu, uživamo u planinskoj idili.
    Irma se gomba sa učenjem skijanja, Mirta ju u svemu kopira (i bolja je od nje ). Ja si tu i tamo uzmem par sati za sebe na sniježnim padinama a mm-u ostavim da se bakće sa njih dvije, i moram priznat da i nije tak loš, jedino bi mogao poraditi na strpljenju. Jadan je jer stalno ima neke turboultaspejs planove da nas četvoro osvanemo na skijalištu u 9 ujutro a to je jednostavno... hmmm... kakodakažem..... prilično nadobudno. Blaženo bilo ljeto kad moš' van u gačama, a ovak dok si svi navučemo kombinezone, a on stoji odjeven i promatra , nismo baš brzi.

Uglavnom jučer su klinci imali doček u 10 h, pili su dječji šampanjac i divljali, a mi starci smo dočekali pravu NG, tj. ja nisam jer sam morala smirivati Mirtu koja se užasava vatrometa (pile malo) i zaspala sam sa njom, tako da sam propustila cmakanje....

Irma je u žicalačkoj fazi.
    Mama kupi mi ovo i ono, mama kad buš imala kuna budeš mi kupila xy? I tako to. Valjda će proći.

Pusa svima

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mara, koja uživancijaaaa!
    Ljubni nam curke!

Iako sam mislila da ćemo biti doma, završili smo kod Cvrčakfemili.
    Dečki su dočekali zajedno svoju prvu budnu NG.

Cvrčka i ja čavrljale propisno. NJM pazio na dečke, nosio Leona (koji je predivan ), slagao tračnice i piste.
    Čalabrcali smo pršut i paški sir. Pijuckali vino (dobro, cvrčka nije ovo zadnje).
    Bilo je baš lijepo, mirno....ma prekrasno.
    Oko 1 smo došetali do doma. Malo se usput pogrudali. Ja sam šećući s noge na nogu, dok je snijeg onako sve bijelio, zaključila kako živim u baš lijepom kvartu i kako sam sretna zbog toga. Kako je prekrasno što smo mi i svi naši prijatelji zdravi i sretni.

I tako punih srca i s prekrasnim željama, misleći na sve vas usnuli smo naš prvi novogodišnji san.
    Dragi naši, sve vas jako volimo, ljubimo i veselimo se skorašnjoj sezoni naših rođendana

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sretna vam svima nova i neka vama i vašim obiteljima donese puno zdravlja, sreće i prekrasnih trenutaka s vašim najdražima!

Mara, protrnula sam od gušta čitajući kako uživate na skijanju! P-r-e-k-r-a-s-n-o!

Tweetica, ti si me pak rascmoljila.

Aha, stiže nam godina četvrtih rođendana! 8)

* * *

Mi smo danas, nakon gotovo dvotjedne karantene, konačno izašli van. Najprije smo otišli pogledati jaslice u Katedrali, pa smo se prošetali gradom, poljubili vrata u Ivici i Marici (i plakali, silno plakali zbog toga), jedva pronašli otvoreni kafić, u njemu naručili fine tople napitke i brzo se utješili.

Doček nam je bio u dvoje. Klinke su išle spavati kao i svake noći i čak se nisu probudile ni zbog petardi i vatrometa, a mm i ja smo uživali.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    Oko 1 smo došetali do doma. Malo se usput pogrudali. Ja sam šećući s noge na nogu, dok je snijeg onako sve bijelio, zaključila kako živim u baš lijepom kvartu i kako sam sretna zbog toga. Kako je prekrasno što smo mi i svi naši prijatelji zdravi i sretni.

I tako punih srca i s prekrasnim željama, misleći na sve vas usnuli smo naš prvi novogodišnji san.
    Tweety...ovo je tako nekako...poetično, i i mene si ko i Sanju dirnula u srce i oči su mi zasuzile

Sretna nova svima od nas; moja 2 muškića, mene i male nepoznanice u trbuhu /ma već smo mi poznanici, ali nepoznanica je is it HE or SHE ..mm je opet siguran da je muško, a ja ovoga puta nemam pojma, nemam predosjećaj, ukazanja i sl./, i da vam se ostvare sve vaše želje

proslavili smo kod mog bratića koji ima 7-godišnjicu kćerku koju vid obožava; njih dvoje su uživali u igri i slavlju do 2 h!
    ...a i mi veliki smo guštali u miru u razgovoru i zezanciji /...i uz srnetinu, uf / .
    uglavnom došli smo doma oko pol 3, i onda je vid ispalio "a sada večerica!!", i šizio da neće u krevet bez večere jer će biti po noći jako gladan /siroti, nakon svih onih delicija/. nekako sam ga urazumila i pospremila u krpe sa hrpicom disney figurica koje mu je njegova frendica posudila

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I Sretna Nova i od nas!!!

I mi smo (za nepovjervat ) bili u gostima kod naše Mirelčice. Uglavnom klinčadija se rastrčala po kući, 6 sati su neprestano vrištali, urlali, tračali ..nije bilo niti jedne jedine problematične situacije, ako zanemarim onu kad smo trebali krenut kući..Lovro je baš tada odlučio da će spavati kod Orke..Doma smo krenuli u pola 2...zaspali tek oko pola tri i odčorili svoje do podneva. Danas smo kod sveki ručali, Lovro se opet izdivljao i totalno nervozan legao u krevet iza 9.

Bilo nam je prekrasno!

I na kraju, ovog malog izvještaja, želim Vam svima vama i vašim obiteljima sve ono što si i sami želite.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sretna Nova i od nas: NEKA VAM SE OSTVARE SVI SNOVI, A DJEČICA NEKA VAM BUDU VESELA I ZDRAVA.

Mi smo slavili DOMA! Cure su išle u običajeno vrijeme spavati jer nisu imale popodnevno spavanje, a prije su se dobro izdivljale na jogiju koji je bio nasred dnevne sobe. (MM i ja si složili tako za doček ).
    Za divno čudo, vatromet , užasne pedarde i još užasniji pucnjevi iz pištolja ih nisu probudili...

MM i ja smo već zaspali oko 1h. Ujutro je bilo izležavanje, maženje i igranje . Sve u svemo niš neobično, ali toplo i puno ljubavi kao i do sada.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

uz najljepše želje vama, klincosima i tatama.

mi smo ostali doma i dočekali smo ponoć diveći se pogledu na vatromet nakon čega je neva klonula, a lada nastavila jurcati i plesati. jedva smo je uvjerili oko 1 da bi mi išli spavati. gubimo dah, priznajem

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj 1. 1. završio je konjunktivitisom na oba oka. 8) A ja sam se, eto, jučer ponadala da me uhvatio lakši i kratkotrajniji oblik i misila sam da sam bila zdrava, ali izgleda ništa od toga.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sanja :/ , a da ulovite prvu priliku (čim ozdravite) i pobjegnete na snijeg? Malo odmaka od svega?

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sanjić ~~~~~~~~~~~~~~
    konjuktivitis je oduran!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i još malo ozdravilica

vidim da je bolje da se ne žalim na moju prehladetinu, dobro sam prošla!

moji praznici su gotovi a dečki još ljenčare doma. beskrajno smo se nauživali i odmorili, baš su nam odgovarali mirni, lijeni i usporeni blagdani. :D

a jučer smo se malko nepredviđeno izgrudali s polovicom cvrčak family, prigodu smo i ovjekovječili pa ću vam je pokazati zajedno s našom spavaćom sobom aka spavaonicom crvenog križa (nikako da se naviknem ).

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sanja, Ajvica i ostali bubanci . Neka vam je to prva i zadnja boleština u ovoj godini

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala vam na ozdravilicama! Ja se stalno nadam da ide na bolje.

Zagrebačke Zedepeić-mame, uskoro će u Žar ptici biti nekoliko besplatnih predstava - na žalost, u radne dane, a počinju od 17, ali možda netko i bude mogao doći.

Stavila sam topic na Kreativni kutak, klik!

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sretnua nova godina svim ZPD-ićima i njihovim obiteljima žele pčelići (u sastavu 2 X SHE i 2 X HE).
    Svim bolesnicima želim brzo ozdravljenje.

Ja ću, izgleda, morati mjeseca prije termina u bolnicu zbog placente previe. Još sam u šoku, kako ću bez Nike mjesec dana.
    Nadam se da će sve proći Ok.Držite fige!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pčelice , nadam se i vibram svim srcem da se posteljica podigne.

čestitam na pišulincu

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pčelice

i 8) za pišulinca

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Uh, Pčelo, baš sam se pitala što je s tobom . Nadam se da ćete bezbolno proći kroz taj period.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pčelica! U koju bolnicu?

I mi smo bolesni. Lovro je zakurio. Nos procurio i grlo boli. Nisam spavala cijelu noć...i meni je nos u komi, a i grlo...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I čestitam ti na malo he.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

samo da malko zavibram za ozdravljenje svim bolesnicima - velikim i malim! mi smo da pokucam o drvce svi zdravi i čili, još ovaj tjedan odmaramo i izležavamo se, a onda back to reality

pčelice, čestitam na dečkiću :D, i da mjesec dana razdvojenosti prođe što bezbolnije za sve vas

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala vam svima!
    Ići ću najvjerojatnije u Petrovu, i to za nekih mjesec dana. Nadala sam se da će se posteljica dići, i da ću izbjeći ostanak u bolnici, ali na žalost više nema šanse za to.
    Čoksa, čitala sam tvoja iskustva iz Petrove i ne mogu vjerovati. Nika je uglavnom bila sa mnom, osim noću iza 10 i za vrijeme posjeta, pa mi nije jasno kako su se tako unazadili u ove 4 god.

MM je isto bolestan, sve se nadam da Nika i ja nećemo podleći.
    Svim bubancima još jedna velika pusa.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajoj, pa kud te to zadesilo... onda ćemo misliti na vas i vibrati da razdvojenost što lakše prođe.

majke (i buduće majke) dečkića, obavještavam vas da je ovaj poklon iz muellera: http://www.baufix.de/Starter_10.17.0.html pun pogodak. zabavljamo se slaganjem modela, svaki dan po jedan da mama i tata ne prenapregnu mozak.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj, Pčelice, baš mi je žao. Držim fige da period razdvojenosti bude što kraći i da prođe što bezbolnije za sve vas , a na dečkiću ti čestitam. Držim fige da tm što prije ozdravi i da se ti i Nika ne zarazite.

mammasanić, šaljem vam puno ozdravilica da se već sutra probudite zdravi, vedri i veseli.

Moje oko je danas već bolje, no stalno ga ili kapam ili mažem kremom, pa valjda i to pomaže. Curke zabundam u skafandere i pustim da se istrče na snijegu, to ih jako veseli.

Ako sve bude ok, vikend za desetak dana idemo na jedno vikend putovanje i jedva ga čekam!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    majke (i buduće majke) dečkića, obavještavam vas da je ovaj poklon iz muellera: http://www.baufix.de/Starter_10.17.0.html pun pogodak. zabavljamo se slaganjem modela, svaki dan po jedan da mama i tata ne prenapregnu mozak.
    Moram iskomentirati: ista takva kutija stoji u našem ormaru već tri mjeseca i pitanje je kad će doći na red jer naš dečkić ne pokazuje ama baš nikakve interese za konstrukcijske igre :/

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

možda mu je još rano - izvadi je za koji mjesec. andrej je u žestokoj fazi alata pa šarafi sve u šesnaest, usput pronalazi dijelove različitih boja, oblika i veličina... i tako, asistira pri sastavljanju.

puzzle sa zbrajanjem i oduzimanjem ga npr. umore nakon što sastavi troje, hoće da ga pustim da slaže dalje bez brojanja.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    Moram iskomentirati: ista takva kutija stoji u našem ormaru već tri mjeseca i pitanje je kad će doći na red jer naš dečkić ne pokazuje ama baš nikakve interese za konstrukcijske igre :/
    Tanja_b, nemoj se uzrujavati. Tvoje dijete možda neće biti konstruktor, mehaničar i sl., ali će definitivno pobrati nobelovu nagradu za fiziku / matematiku ili nešto slično.

Ajvić, hvala na ovom linku. Ovo je definitivno za mojeg...mehaničara.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

na vas sam i mislila

ovaj komplet koji sam uzela ima elemente za najveći broj modela, nekih desetak. košta cca 170kn.

Stranica 7 od 15 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •