Ja vas lijepo molim da ovakvu raspravu oko igračaka potegnete negdje u sezoni rođendana.![]()
Ja vas lijepo molim da ovakvu raspravu oko igračaka potegnete negdje u sezoni rođendana.![]()
Ili će se liječiti od opsesivno-kompulzivnog poremećajamamma san prvotno napisa
(neću više, obećajem)
Ali igračka je meni i MM-u super izgledala!
Naravno da će proći ok! Držimo sve fige što imamo!pcelica prvotno napisa
A što se Nike tiče, pa ne budeš bez nje mjesec dana..dolaziti će, smišljati ćete svakojake priče da vam vrijeme brže prođe i tako to. Ono što je najvažnije je da ste ti i mali Nikin braco u sigurnim rukama.![]()
Dobiti će najdragocjeniji poklon koji su mam i tata mogli smisliti za nju i sigurna sam da će joj vrijeme "lakše" i brže prolaziti pri pomisli na to![]()
tebi hrabrice!
pih! što je to za menems. ivy prvotno napisa
:smajlićvećpeglakarticuidržiupripremijošdvijea koovuprvuodbijuzboglimita:
onda svrati i u škrinjicu pogledati noris društvene igre![]()
(vi ostale se idućih par mjeseci pravite da niste ovo pročitale)
ima'l link?ms. ivy prvotno napisa
![]()
tražila i nenašla. ima svega, od puzzla i "čovječe ne ljuti se" do složenijih društvenih igara. ja (tj. baka) pod bor stavila jednu u kojoj se vježba prepoznavati što osjetimo kojim od 5 osjetila.
malkice komplicirana, ali polako.![]()
ima ih i u muelleru na trgu ali čini mi se da su u škrinjici jeftinije, a i izbor je veći.
ali obećala sam sida do rođendana nema novih igračaka. nakrcali smo se svačime zgodnim i pametnim sada.
i ja sam si obećala da nema ništa od igračaka....i onda se vratim iz mercatora i kupim one male puzzle (54 kom) za 7 kn (on ih taaaakooo voli) sa sličkom formule.................i jednu malu slikovnicu.........................a u ormaru imamo još rezervi autića za ove dane kad je koma i bolestan.....................i ako pustim muža u sloveniju, naježili smo...................
i sutra odoh u škrinjicu............fak fak fak fak nisam karakter........
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Uz sve sad ga (opet) boli uho!!!!!!![]()
krenulo je i vas![]()
možda je samo pritisak od začepljenog nosa, ali otiđite provjeriti. mi smo dvaput išli bezveze, zbog nosa, treći put su oba uha bila lagano upaljena. zanimljivo je da ga je upala boljela manje od pritiska i da ne bih ni išla doktoru (u nedjelju, u dežurstvo) da nas nije sam nagovarao da odemo.![]()
u svakom slučaju, kapajte nos u bočnom položaju, inhalirajte i čuvajte se...
ma moram otići da mu pogleda uho jer je sutra ipak fakin vikend!ms. ivy prvotno napisa
A, veliš, bočno kapanje..sva sreća da pristaje na špricu... :/
i nama je to bila živa muka (pa još ostati malo u tom položaju), ali što ću mu...
mammasanić, nadam se da će Lovri biti bolje i da nije u pitanju upala.I da ćete imati zdravi, vedri i veseli, a ne bolenički vikend.
Ajvica, kako si ti? Ozdravila?![]()
Kako su nam trudnice i novopečene mame?
Ja sam sinoć shvatila kako su mi dječica narasla. Došli su nam frendovi koji imaju dvoje malo veće (7 i 9 godina) djece, pa su se sva dječica otišla zajedno igrati u dječju sobu, a mi smo imali preko sat vremena mira za razgovor! Ne mogu vjerovati da je to već došlo!
Što je sljedeće, mama, izađi iz moje sobe, smetaš!:/
Meni se desilo neki dan da su se Pia i Dora same igrale u svojoj sobi, bile su tiho, a nisu radile štetu već su se punih 1h igrale bez svađe.Sanja prvotno napisa
MM i ja nismo mogli vjerovati![]()
Meni se desilo neki dan da su se Pia i Dora same igrale u svojoj sobi, bile su tiho, a nisu radile štetu već su se punih 1h igrale bez svađe.Sanja prvotno napisa
MM i ja nismo mogli vjerovati![]()
U nas gužva...ništa ne stignem. M. je non stop na rukama, tj. na cici (da bar što konkretno pojede!) tako da se jedva stignem bar 2-3 puta izdojiti. Koji apsurd, moram je na silu micati s prsa da se izdojim...muče je i grčevi, pa je veselo (po danu sad skoro ništa ne spava). Ana mi sjedi na glavi i tuguje što se ne igram s njom...žedna je upravo kad M. jede, kaka joj se dok ovu kupam, a kad M. mijenjam pelenu A. bi baš hitno gledala crtić
![]()
svim bolesnicima!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Šarlah!!!!!!!!!!!![]()
Kad sam došla doma, bio je u krevetu. I nekakav sitan sitan osip po dlaničima. No kako se bio oznojio, mislila sam da je to od toga.
Dok smo bili u čekaonici, Goc mi ponovo skrene pažnju na to. Dođemo kod pedice, ona pogleda osip, skine ga, kad ono pod pazuhom (kako nisam vidjela, nemam pojma.). Zine, jezik boje maline. Ja sam mu kontrolirala jezik i ždrijelo (bilo je samo crveno) kad je dobio temperaturu i svaki dan iza (+ 2 dana). Ali stvarno nije bilo crveno. Ko da su te sekunde kod pedijatrice izbili svi simptomi.
Uglavnom, dobio je injekciju penicilina, vrištao je i plakao ko lud (Maamaaa, ja se boooojiiiim!!!!!!![]()
Neću piiikiiicuuuuuuuuu!!!"
)...srce mi se lomilo.
Dobili smo sirup, ali bi trebali barem još sutra na penicilin...i barem prekosutra....![]()
Srce će mi se slomit...
o, jadničak mali! kud šarlah?
~~~~~![]()
prvo vibre ozdravilice ~~~~~~~~~~
tješilice ~~~~~~~~~~~
pa evo i malo višenamjenskih ~~~~~~~~~~
Danas sam tako ponosna na Marka ( osim epizode u dm-u, ima na biserima )
tako se lijepo igrao sa dečkićem koji je od njega mlađi godinu dana, cvatem kao poriluk na mjesečini...
nije što je moj, al brate drag je ,nenasilan i druželjubiv![]()
Mammasanić, Lovru lete bezbrone puse-ozdraviliceda ga pikice ne izmuče i da ima što lakši oblik šarlaha.
Čokolada, posve te razumijem, prvo vrijeme s dvoje dječice je najteže, ali i jako brzo prođe. Sad Ančica mora provjeriti čiji "kme" ima prednost, njezin ili Marin, kojoj ćeš prije priskočiti u kojoj situaciji i tako to. Malo ispituje situaciju i nove granice. Ljubni svoje male ljepotice.![]()
Maria, Marko me rasplakao na biserima, rasplakao.![]()
Hvala cure!Što je najbolje, uopće ne znam od kud je skupio šarlah. :/ U vrtiću nije bio (mogao ga je skupiti oko Badnjaka), svi klinci s kojima je bio mogli su se samo zaraziti od njega..
![]()
Čoksa, nisam niti prokomentirala vašu fazu. :/ Nadam se da će biti bolje.
Maria, odtrčala sam na bisere i odvalila sam na Markolinija!![]()
Sanja, one tvoje feministice su me tako oraspoložile![]()
pratim vas koliko stignem između dva odlaska doktorima, između žongliranja između lade, neve i mm-a. kad cure konačno zaspu (a to je rijetko prije 10 navečer, često puta i kasnije), ja sjednem i duboko udahnem, a mm kao da je čekao baš taj trenutak s pitanjem "možeš mi malo izmasirati leđa?"![]()
mm ima streptokoknu gnojnu anginu, lada i ja danas išle na bris i ne moram niti čekati nalaze jer sam gotovo sigurna da je imam i ja (iako je jedini simptom grlobolja koju sam zaliječila homeoptaijom ali se stalno vraća). lada je pak kašljala cijeli dan, šmrklji u potocima...tri tjedna smo već zatvorni doma![]()
umornaaaaaaa sam od boleština tako da mi se hendlanje dvoje zdrave djece (i zdravog mm-a) sada čini kao piece of cake.
mamma san, nama pomaže stiskanje zubića i držanje pez bombona u rukici. ljubi pikanu guzu
čoksa, ako te može utješiti kod nas je ta faza kratko trajala, a ja sam dala sve od sebe da lada i njeni hirovi budu na prvom mjestu. kad se uvjerila da nije ugrožena, sve 5.
nevi je najveća zabava gledati ladu i u stanju je to raditi beskrajno dugo. ponosno prijavljujem prvo zajedničko igranje. neva na podu ispod gyma sva ozarena i gugutava, a lada joj stavlja obloge na čelo, pokriva je, omata nekom trakicommi sjedimo, gledamo i ne vjerujemo.
pčelice, jedna velikatebi i niki uz želje da prođe bolje nego u tvom najboljem scenariju.
maria 71, ljubi marka![]()
Cokolada, to je normalna faza sve dok Mare malo ne poraste pa se Ancica bude mogla koliko toliko igrati sa njom. Nekih 5, 6 mjeseci.čokolada prvotno napisa
![]()
Lovri![]()
jesam li vam rekla da Sami na kraju nije dobio kozice![]()
lovro, pa otkud... puse ispikanoj guzi.
pin, a ja vas mislila zvati na igranje.nadam se da odsad idete uzlaznom putanjom.
čoksa, plašiš me.![]()
i... damjan.![]()
Znači li to da ste saznali spol i odabrali ime ili sam ja nešto gaaaadno fulala?ms. ivy prvotno napisa
![]()
ti si bar našla nešto...
ja pol dana kontam tko je damjan![]()
apricot prvotno napisa
![]()
Čekaj da dođe Ajvica i kaže mi da sam sve krivo pokopčala.![]()
Nama šarahoidne pike lagano beže sa tijela. I danas je bolje. Još sutra idemo na piku, a od tada smo na sirupu.
Pinnchačica, ljubi mi male bolesnice!![]()
I Andrej, čuvaj Damjana!![]()
etooooo!ms. ivy prvotno napisa
kolega, kao što rekoh!
Ali, ne...neeeee nisam ja tako domišljata.
Nek se javi onaj tko je pokopčao kako zepedeićke rađaju iste spolove...osim snorkače.
Sanja, jesi li to ti bila?
Ne sjećam se.tweety prvotno napisa
:stara-baba: :skleroza:
Mamma san, drago mi je da je Lovro bolje!![]()
to sam bila jatweety prvotno napisa
![]()
hm, ajde da ja prekinem niz istospolnih....iako su moji muškići doma uvjereni da stiže još jedan.
čestitam na još jednom dječaku u našim zpd redovima, a svim bolesnicima želim da ozdrave što prije!!
Pčelica je prekinula.anek prvotno napisa
(Snorki ne računam, to je bilo davno.
)
evo:
sanja - 2 cure
cvrčka - 2 dečka
ivy - 2 dečka
pinokijić - 2 cure
inesica - 2 cure
spooky - 2 cure
čokolada - 2 cure
ivy - 2 dečka
..i snorki - cura i dečko
jesam koga zaboravila??
eee, pčelica će isto prekinuti niz; nika dobiva bracu! :D
molim one koje nisu na listi da...pa da se prime posla!![]()
anek prvotno napisa
![]()
sanja - 2 cure
cvrčka - 2 dečka
ivy - 2 dečka
pinokijić - 2 cure
inesica - 2 cure
spooky - 2 cure
čokolada - 2 cure
ivy - 2 dečka
mara-2 cure
mamma -![]()
![]()
mogle ste me još koji put staviti na popis, da završim s bar 7-8 muških u kući!![]()
tweety, ti misliš da ćeš moći birati ako budeš zadnja?![]()
mojoj mami ciganka rekla da ću imati dvoje djece. curu i dečka i da neću biti sretna u ljubavims. ivy prvotno napisa
(valjda zna i što meni znači sreća
)
tako da ne razbijam glavu
![]()
Lovro![]()
Vibram da što prije prođe.
Ja sam bila sigurna da nosim curku, još kako doktor dugo nije mogao vidjeti što je mislila sam da ima šta vidjeti već bi vidio.
Izgleda da ćemo nakon dugo vremena prekinuti ženski niz: moj tata i stric su imali 3 cure, MM-ov brat isto 3, a stric 4.
J a već počela pripremati stvarčice za curku - mislila sam ne možemo promašiti.
ja ostajem na jednom, ja vam dođem kao iznimka koja potvrđuje praviloili kao točka prekida u deomeni funkcije
![]()
Lovro ~~~~~~~~~~~~
Evo nas i nakon treće injekcije penicilina. Guza izbockana.Raspoloženje = uštekano na struju. Moje raspoloženje = uštekano na struju. MM raspoloženje = upravo ištekano iz struje
![]()
.
Uglavnom sutra sam doma..i prekosutra i vjerovatno u srijedu.
Inače, slinim ko svinja.![]()
Pusa svima.
mi ćemo biti doma cijeli mjesec.
pa ako bi se netko tijekom dana igrao vani...
moja prabaka: 3 kćeri. baka: 2 kćeri. teta - 2 kćeri, mama - 4 kćeri. sestra rodila curicu, i sestrična također.pcelica prvotno napisa
a ja :shock: :shock:
obiteljski ekspert za pišulince![]()
mislim da je ipak to zasluga tm-a![]()
ekspert u njezi etc, ne u proizvodnji.![]()
a mm je, btw, proizvodio kćeri.![]()
Drage moje, kako nas dva tjedna nije bilo u Zagrebu, koristim priliku da vam poželim SVE, SVE NAJBOLJE U NOVOJ 2008., prije svega zdravlja!
Odmarali smo se u Slavoniji, istina, sve je ravno, ali snijega...kao u planinama!
Dijete se nauživalo.
Bilo je i usputnih viroza, ali ništa prestrašno.
Još dolazim k sebi, pravo mi mrsko bilo doći na posao.
Što reći!
Pročitala sam uglavnom sve postove...
Veliku pusu šaljem Marku - pametnici, a bubancima -(nadam se da je već danas situacija puno bolja)!
i Pčelici, a ostalim trudnicama
!
Pusa svima!