Anek, prekrasan je nasmijani elf Vid.![]()
Miloc, nemam pojma, možda nemaš instaliranu najnoviju verziju Flasha? Zbog toga se meni nije htjelo otvoriti prije par dana, pa sam si ga instalirala. Ako nije o tome riječ, ne znam što bi moglo biti. :?
Anek, prekrasan je nasmijani elf Vid.![]()
Miloc, nemam pojma, možda nemaš instaliranu najnoviju verziju Flasha? Zbog toga se meni nije htjelo otvoriti prije par dana, pa sam si ga instalirala. Ako nije o tome riječ, ne znam što bi moglo biti. :?
Ma ja se na poslu logiram (doma ne mogu) pa ne znam koje su verzije...
Baš mi žao...
E, jučer smo imali zajednički roditeljski s kikićima - radili ukrase od tijesta!
Marko se, veli teta, veselio cijeli dan, međutim, mama je donijela one prave modlice, a Luka imao 'cuvenu' pa kad je naturio vrištati da hoće baš tu...da sam mogla u zemlju propasti!
Mislim, svi smo se mijenjali, ali mi smo morali zavrištati da bismo nešto dobili...
Dan prije su nam djeca i tete napravili one fine, jednostavne kolačiće i iznenadili nas.
Marko je inače i velika maza i sad on stalno ljubaka i grli djecu, a i čupa onako od dragosti (mama zato kosu gubi!) - djeca su uglavnom starija pa mu dozvole, ali zna biti dosadno.
Ne znam kako bih mu više objasnila da se to baš ne radi tako!
Inače, mamice i bebice, jel' je profunkcioniralo?
Trudnice drage, kako ste nam?
Svim ostalim našim najpametnijim kikićima i mamama -!
pozdrav cure. nesto kontam... pa ja uopce ne znam kako se zove bebac Cvrle 8) Name na sunce![]()
kod nas je bolje. Edita je dobro, Sami je samo jednom sinoc povratio i trenutno su prenemirni. Meni su se tackice pocele uveliko krastat i vise me i ne svrbi . Samo sto sam uzasno slaba i glava me boli. Hebi ga danima nisam izasla iz kuce![]()
Snorki, Cvrle je dobila malog pišuljca kojeg su odlučili nazvati Leon. Zato ga i nazivamo lavićem.![]()
A ja ne mogu vjerovati da si ti sa kozicama prošla ko super mali bebači kojima koze ne traju duže od 4-6 dana...(moja frendica je u dobi od 35 godina dobila kozice i bogme je bila krastava 3 tjedna...).
Samo se ti nama oporavi.![]()
ja neki dan natjerala mm-a da poprica sa mojom doktoricom i vezi ovog svega a i limfni cvorova. Kaze zena"reci joj nek zahvali Bogu sto je to tako dobro proslo"mamma san prvotno napisa
A za limfe si bila u pravu. 8) Posto virus dolazi na usta, prvo su napadnute te linfe na glavi... eto, dobro je za ubuduce i to znat.![]()
ja neki dan natjerala mm-a da poprica sa mojom doktoricom i vezi ovog svega a i limfni cvorova. Kaze zena"reci joj nek zahvali Bogu sto je to tako dobro proslo"mamma san prvotno napisa
A za limfe si bila u pravu. 8) Posto virus dolazi na usta, prvo su napadnute te linfe na glavi... eto, dobro je za ubuduce i to znat.![]()
Aaaaaaa, prekrasno![]()
Vidim da ima nade da u blagdane dočekamo zdravi i veseli.
Sanja, elfice su![]()
hahahahahah trebali ste vidjeti jučer kako Vid i Fran čagaju uz elfa Vida.....zapravo su skidali koreografiju i cerili se ko blesavi
otiso je dupli![]()
Cvrle, Leon je prekrasno ime :D
Anek, imate li vi kakvo u planu??? jel znate sta je, ili ne zelite znati do poroda? Cure, nisam sve citala, pa oprostite sto mozda pitam nesto o cemu ste vec pisali?
Ostale trudnice isto pitanje![]()
a ne trudnicesnorki prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
tebe vec sat vremena pitam -"Sta ima sa "penzicem"?![]()
znam, a ja već sat vremena uspješno izbjegavam odgovoriti da nemam mooodasnorki prvotno napisa
mi želimo znati prije poroda spol, pa čim saznam javljam :D
...a imena? paa, imamo nekoliko za dečka i nekoliko za curu u užem izboru, reći ću vam kad saznamo spol![]()
ja se osjećam super, nekako mi se vraća energija, sva sam u kolačima, ukrasima i božićnom raspoloženju i nekako se osjećam BLAŽENO, to je baš prava riječ za moje stanje...divota, volim biti trudna
![]()
pčelice, ivy - molim i vaše izvještaje!![]()
posudi od lex ili ninet 8)tweety prvotno napisa
nekoliko za dečka?! wow!!
tweety, snorki, kakva su to domunđavanja ispod žita?![]()
snorki, drago mi je da ste bolje.![]()
Tviti nema moodaa "penzic" mozda ceka
![]()
Molim prijevod.snorki prvotno napisa
![]()
![]()
Snorki, drago mi je da ste bolje! Ti si fakat super prošla s kozicama, ja sam nekih četiri-pet dana ležala u krevetu s temperaturom 40 i nisam se mogla ni pomaknuti. Jedva bih se odvukla do zahoda. :/
Anek, sad polako ulaziš u drugo tromjesečje, znaš i sama da sad stiže nalet energije.![]()
Ajvi, kako je Andrejček danas? Nadam se da je ono jučerašnje plakanje u vrtiću bilo jednokratna pojava.
Cvrčkica i Lavić su još uvijek u rodilištu?
A kako su nam Čoksa i Mare? A ponosna seka Ančica?
Pinocchijica, kako ste vi, žemske?![]()
A ostali, dječica, trudnice i netrudnice?
Ja vam moram ispričati sinoćnji razgovor s mm-om. Prije prve trudnoće sam imala užasno, užasno bolne menstruacije. Nakon poroda su mi menstruacije postale bezbolne, no ponekad me zna boljeti ovulacija (nisam ni znala da je to moguće). Uglavnom, sinoć me baš boljelo i velim ja mm-u "ako želiš još jednu bebicu, upravo sad je najbolje vrijeme" 8) , na što je on najprije zaključio da "priroda zna kako lijepu djecu rađaš, pa te upozorava na ovulacije da rodiš još koje", a onda se zgrozio nad tom mogućnošću (naime, on je htio samo jedno, već sam ga za Floru morala nagovarati i nije bilo lako
), pa se na samu pomisao na troje djece skroz snuždio.
![]()
pitaj ga opet za koju godinicu![]()
upravo sam obavila prosvjetljujući razgovor s tweety u kojem mi se razjasnilo da je andrej u fazi borbe s bolesti - nije zdrav a nikako da se razboli, što je napredak u odnosu na prošlu zimu kad bi se obavezno razbolio. i umoran je i teško mu pada vrtić, plakao je i jutrosi mislim da bi mu dobro došao raniji početak praznika. ah, bar vikend dolazi.
brijem, da kod njih nema posudbe.wewa prvotno napisa
znam da bi lex rekla, daj broj, ja ću nazvati!
a ni ninet mi nekako nije daleko od toga![]()
Sanja prvotno napisa
![]()
sad ćeš za sljedeći ciklus biti iskusnija pa mu nećeš reći da te išta boli, dapače, spremno ćeš tvrditi kako misliš da je ovulacije ovaj put zapravo nije ni bilo![]()
ms. ivy prvotno napisa
Polako, polako.
To se i nama često događa. Pomaže dosta sna i vitamina (štogod vitaminskog hoće jesti - Fiona na žalost neće ni naranče, ni mandarine, pa nam u ove zimske dane s relativno slabom ponudom svježeg voća ostaju jabuke, kruške i banane, a povremeno joj damo i multivitamin, iako te "smućkane" vitamine zapravo izbjegavam). Držim fige da se ne razboli.ms. ivy prvotno napisa
![]()
Ma, nema šanse, em se štitimo, em sam u fazi rasprodaje stvari za trudnice i bebe.tweety prvotno napisa
Ako, možda, eventualno, jednog dana... bit će to u daaalekoj budućnosti.
ja cekam da vam Tviti objasni sta joj je ugovorila teta spremacica sa "penzicem" tzv Lee Marvinom![]()
e jesam torokusa![]()
e bogme jesi...snorki prvotno napisa
kad si već ispričala sažetak..možeš i proširenu..
(a teško te povući za jezik..)
ne znam sta je dalje bilo![]()
8)
Halo, halo, ima li koga?
Nadam se da ste svi dobro!
Mamice, trudnice...?
Bubanci, ste ozdravili?
Nadam se da nema novih bubanih.
Pusa svima!
mi smo božićni vlak i šlampavog djeda zamijenili upalom oba uha i sumamedom.![]()
ako netko ima ideju kako spriječiti vrtićko cjelozimsko curenje nosa (osim zimovanjen na plaži u australiji), slušam.
Ajvice, :tapš:
Bit ćebolje sljedeće godine.![]()
Sjećate se kako sam muku mučila sa Nikinim prehladama/bronhitisima, ove jeseni je bila prehlađena samo jednom, i to bez temperature. :D
Mi smo cijeli vikend uživali na snijegu, Nika je bila opčinjena. Napravili smo snjegovića u dvorištu, išli na sanjkanje, grudanje...
Ja sam sudjelovala kolikosam mogla,ane koliko sam htjela. Bilo me strah da ne padnem, jer je bilo jako sklisko.
Jel se sjećaš koliko sam ja tulila zbog toga što mi je Pia stalno bolesna i taman kada je ona uspjela ojačati imunitet, Dora je krenula njezinim stopama?ms. ivy prvotno napisa
Mislim da jednostavno treba neko vrijeme da se organizam ojača. Ja sam im malo pomogla davanjem vitamina.
Dok se stvar ne sredi, čistite i kapajte nos do iznemoglosti jer bolje da se ljuti na tebe zbog toga nego da urla od bolova kada ga boli uho.![]()
ah, srećom ga nije jako boljelo i teže mu pada kapanje nosa.![]()
čekam bolja vremena...
a baš mi je drago da su se barem ostali izguštali na snijegu.![]()
Sad sam se sjetila snijega prije 2 godine kada sam bila u terminu s Dorom i išla na sanjkanje s Pijom :shock:pcelica prvotno napisa
...i MM kak me vuče na sanjkama
![]()
Vidim da mi je razmaknica opet u banani (čitaj:hrana upala između 8) )
I kod nas je bilo sličnih scena.spooky prvotno napisa
![]()
Mi smo trenutno u ovoj fazispooky prvotno napisa
I to od septembra, kada je Edi krenula u vrtic. A do trece godine mislim da je dva ili tri puta imala neku temperaturicu :/ I jednom onaj rota virus od kojeg se ima proljev :/
Sad je dobro, ali je nisamo vodili u vrtic. Mislim da cemo sutra, a ja strepim. Ljudi, ona je sigurno mjesec dana izostala iz vrtica zbog ovih svojih bolesti![]()
A vjerujete li mi da Sami (koji je dva puta bio u bolnici zbog bvronhitisa) vec skoro godinu dana nije imao isti, a Edi dva puta (prvi put je proslo sa kucnom inhalacijom od dva-tri dana) :/
I vodene kozice jos nije dobio, a meni evo sve proslo :/
Cure, ja se samo nadam da ne pređu boleštine na nas... :/
Ajvica i Snorki, ljubite male bolesnike.Nadam se da će ekspresno ozdraviti.
Mi smo imali skroz natrpani vikend i bilo nam je odlično. U subotu je Fiona prvi put stala na led. Uspjeli smo nažicati da uđe na prazno klizalište, pripremljeno za idući termin, na kojem je bila sama samcata s tatom i jednim instruktorom. Skroz se oslobodila, inzistirala da ostane na školi i zaista je ostala. Cijeli termin je odsklizala, naravno da je padala, ali se i sama ustajala, a jedini problem je bio što je s dijela klizališta za početnike stalno odlazila u sredinu, gdje su veća djeca, pa su je morali vraćati natrag.
![]()
Uglavnom, nitko nije mogao vjerovati da nije nikad prije ni klizala niti se rolala.
Predvečer smo bili u HNK na Orašaru, a u nedjelju na Klincima s Ribnjaka. Flora je na koncertu pala i sad ima grdi podljev posred čela, ali to je već druga priča. Fiona ju je iz čistog mira gurnula. :/
Tweetica, žao mi je što smo se tako brzinski okrznule i u kazalištu i na koncertu, budemo valjda uskoro popile kavicu.![]()
evo me doma sa mojim micekom; nakon 7 dana bez boleština, sad je pokupio kašalj s temperaturom
ovaj tjedan smo ga odlučili ostaviti doma, a to zapravo znači da neće ići u vrtić do 7.1. do kad smo MM i ja na godišnjem i uživamo zajedno :D
svima!
p.s.
jedva čekam javljanje čokoladice i cvrčke!!!!![]()
čitam vas ali malo pišem jer mi uvijek barem jedna ruka puna. budna sam od 4, grlo me rastura i najrađe bi se zavukla u neku rupu, ali moram bedinati ladu koja je jutros imala 6 uzastopnih rigoletauz blago povišenu temperaturu. siroče malo, nakon što je zrigala pola sobe dala sam joj lavor i onda je mišek kud god bi krenula nosila taj lavor sa sobom. pametnica mala, sama se sjetila
![]()
evo je sad čori u dnevnoj sobi već dva sata, a neva hrče u spavaćoj...
pusa svima![]()
aaaaa svi ste bolesni! :shock:
a ja htjela pitati kako je bilo na šlampavom djedu, pa u vlaku... izvještaj iz hnk sam pročitala.
O zdravstvenom stanju neću niti beknuti. Neću se hvaliti, a neću niti jadati..Ne želim ništa ureknuti.ms. ivy prvotno napisa
No, na vlakiću je bilo super! Lovro je čak i pričao sa DM!! :shock: Pozvao ga je i na ručak.I konstatirao je da je I ovaj DM pravi!!
A na moj upit, a kako to da su bila dva DM, odgovorio mi je da je onaj drugi bio neki striček koji se obukao u DM i zabavljao djecu..
![]()
Šlampavi DM je bio izvanredan! Stvarno smo bili oduševljeni. Priredba je bila taman dugačka koliko treba (za Lovru), makar su neki klinci i plakali zbog toga što im je bilo prekratko!
Kako je Andrejček?![]()
Ladi, Flori, Snorkii ostalim bubancima velike
![]()
Mamma, jeste bili na Šlampavcu???
Jel da da je suuuuuperrrr! Mislila sam da na kraju nitko nije bio.
Ej cure...upravo sam vidjela na slikama Leona.
Suze mi teku. Cure, Cvrčka ima malu, malu beeeebiiiicuuuuu :raznjež: :rasplač:
srela sam tatu cvrčka pa znam da su dobro i uživaju![]()
mamma, a baš mi je drago da ste se tako dobro proveli... i žao ko cucku da nismo mogli s vama.![]()
andrej je skroz dobro i uživa kod bake, najgora mu je muka kapanje nosa.
angažirao me da mu pronađem dvd shreka. anybody?
tata cvrčakbody, ako nećeš oriđinale.ms. ivy prvotno napisa
ako hoćeš, algoritam?
tenks. jedino što bih (sebi) voljela kupiti u originalu je ekskluzivno izdanje knjige o džungli.
i knjiga o džungli i shrek (ne znam koji dio) imaš u mercatoru.ms. ivy prvotno napisa
![]()
evo me s pregleda kod ginićke....
kad sam vidjela malog čovjekića kako lamata ručicama i nožicama skoro sam se rasplakala od divote![]()
bebančić lijepo napreduje i raste, i sve je za 5 :D