Citiraj snorki prvotno napisa
Tviti nema mooda a "penzic" mozda ceka
Molim prijevod.

Snorki, drago mi je da ste bolje! Ti si fakat super prošla s kozicama, ja sam nekih četiri-pet dana ležala u krevetu s temperaturom 40 i nisam se mogla ni pomaknuti. Jedva bih se odvukla do zahoda. :/

Anek, sad polako ulaziš u drugo tromjesečje, znaš i sama da sad stiže nalet energije.

Ajvi, kako je Andrejček danas? Nadam se da je ono jučerašnje plakanje u vrtiću bilo jednokratna pojava.

Cvrčkica i Lavić su još uvijek u rodilištu?

A kako su nam Čoksa i Mare? A ponosna seka Ančica?

Pinocchijica, kako ste vi, žemske?

A ostali, dječica, trudnice i netrudnice?

Ja vam moram ispričati sinoćnji razgovor s mm-om. Prije prve trudnoće sam imala užasno, užasno bolne menstruacije. Nakon poroda su mi menstruacije postale bezbolne, no ponekad me zna boljeti ovulacija (nisam ni znala da je to moguće). Uglavnom, sinoć me baš boljelo i velim ja mm-u "ako želiš još jednu bebicu, upravo sad je najbolje vrijeme" 8) , na što je on najprije zaključio da "priroda zna kako lijepu djecu rađaš, pa te upozorava na ovulacije da rodiš još koje" , a onda se zgrozio nad tom mogućnošću (naime, on je htio samo jedno, već sam ga za Floru morala nagovarati i nije bilo lako ), pa se na samu pomisao na troje djece skroz snuždio.