Sretna vam Nova, moje curke i ja želimo vam puno sreće i zdravlja (nekek mi se čini da tu najviše kuburimo).

Mi smo u Innerkremsu, uživamo u planinskoj idili.
Irma se gomba sa učenjem skijanja, Mirta ju u svemu kopira (i bolja je od nje ). Ja si tu i tamo uzmem par sati za sebe na sniježnim padinama a mm-u ostavim da se bakće sa njih dvije, i moram priznat da i nije tak loš, jedino bi mogao poraditi na strpljenju. Jadan je jer stalno ima neke turboultaspejs planove da nas četvoro osvanemo na skijalištu u 9 ujutro a to je jednostavno... hmmm... kakodakažem..... prilično nadobudno. Blaženo bilo ljeto kad moš' van u gačama, a ovak dok si svi navučemo kombinezone, a on stoji odjeven i promatra , nismo baš brzi.

Uglavnom jučer su klinci imali doček u 10 h, pili su dječji šampanjac i divljali, a mi starci smo dočekali pravu NG, tj. ja nisam jer sam morala smirivati Mirtu koja se užasava vatrometa (pile malo) i zaspala sam sa njom, tako da sam propustila cmakanje....

Irma je u žicalačkoj fazi.
Mama kupi mi ovo i ono, mama kad buš imala kuna budeš mi kupila xy? I tako to. Valjda će proći.

Pusa svima