Citiraj tweety prvotno napisa
Oko 1 smo došetali do doma. Malo se usput pogrudali. Ja sam šećući s noge na nogu, dok je snijeg onako sve bijelio, zaključila kako živim u baš lijepom kvartu i kako sam sretna zbog toga. Kako je prekrasno što smo mi i svi naši prijatelji zdravi i sretni.

I tako punih srca i s prekrasnim željama, misleći na sve vas usnuli smo naš prvi novogodišnji san.
Tweety...ovo je tako nekako...poetično, i i mene si ko i Sanju dirnula u srce i oči su mi zasuzile

Sretna nova svima od nas; moja 2 muškića, mene i male nepoznanice u trbuhu /ma već smo mi poznanici, ali nepoznanica je is it HE or SHE ..mm je opet siguran da je muško, a ja ovoga puta nemam pojma, nemam predosjećaj, ukazanja i sl./, i da vam se ostvare sve vaše želje

proslavili smo kod mog bratića koji ima 7-godišnjicu kćerku koju vid obožava; njih dvoje su uživali u igri i slavlju do 2 h!
...a i mi veliki smo guštali u miru u razgovoru i zezanciji /...i uz srnetinu, uf / .
uglavnom došli smo doma oko pol 3, i onda je vid ispalio "a sada večerica!!", i šizio da neće u krevet bez večere jer će biti po noći jako gladan /siroti, nakon svih onih delicija/. nekako sam ga urazumila i pospremila u krpe sa hrpicom disney figurica koje mu je njegova frendica posudila