Mi ne jedemo nigdje izvan kuhinje, to je pravilo kojeg se svi držimo.

No, Flora me izluđuje. Znam da ne spada na ovaj topic, ali moram vam se malo požaliti... Fiona je uvijek jako lijepo jela, i u smislu što jede i kako. Slatkiše, sokove i slične stvari je upoznala relativno kasno, za razliku od Flore, koja je već sad ljubiteljica čokolade (naravno, dajem joj u minimalnim količinama), sokova i sl., a to je sve došlo u paketu s Fionom. Međutim, Flora je problematična po oba pitanja, i po tome što jede i kako. Najčešće neće ništa osim cice ili stane pod policu na kojoj su slatkiši, pa gleda u zrak i cvili. Osim toga, baca hranu, prolijeva ju, brljavi, gurne cijelu šakicu u jogurt, pa mahne rukom i tako iz dana u dan. Nema metode koju nismo probali, no ona je tvrdoglava i ne da se. :/ Jedino još nisam počela urlati na nju, a nekako se nadam da to toga neće ni doći, no samo prekjučer je u jednom danu uspjela proliti vodu, sok i jogurt po kuhinji (u tri različite prilike), tijekom nekoliko obroka razbacati hranu i proliti vodu na tepih u dječjoj sobi. Fakat više ne znam što bih napravila. :/