-
stvarno se moramo zbrojiti tc, tc, tc,...
ančice naša draga
vid i njegov osmijeh, ajmeeeeee
sanja, vas ću kasnije na miru s guštom pogledati.
pčelice, mislila sam na tebe ovih dana i nadala se da ćeš ipak ostati doma. mogu misliti kako je nika sretna
grrrrrrrrrrr, sad bih urlala i ja ali ne smijem...konačno svi spavaju
lada je u temeperaturi i doma je. uglavnom je prespavala dan i povlači se po stanu između dva crtića. grupa u vrtiću je desetkovana i mislim da će bez obzira na njeno zdravstevno stanje ostatak tjedna praviti društvo meni i nevi.
urlam i užasno me sram i strašno se loše osjećam, ali fitilj mi se produžio i to mi daje nade da nisam izgubljen slučaj. uz njih dvije doma toliko se stvari događa istovremeno da mi jedino preostaje slegnuti ramenima, odustati od nečeg za što sam se zapiljila i nasmijati se sama sebi koliko toga koji puta mogu simultano podnijeti.
ovih dana se dogovaramo za more i mislim da smo našli gdje ćemo. sad još samo moramo rezervirati. a o čemu ja razmišljam gledajući prekrasne jadranske pejzaže i fotke kuća i apartmana? ako uzmemo ovaj apartman hoće li me baš cijela kuća čuti kad me uhvati urlajuća faza?
e, da, zubići su bolje, malo su se poravnali, nisu više plavi i spremni su za nove padove. aaaaaaah.
svima koje nisam spomenula pusa
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma