Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Kako pripremiti dvo i pol godišnjaka n aostanak u bolnici?

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Kako pripremiti dvo i pol godišnjaka n aostanak u bolnici?

Dakle, ostanak dva-tri dana, bez mogućnosti da tata ostanem s njim (ja dojim drugo djete) i operaciju vodene kile (u Klaićevoj, ako netko ima iskustva) . Nikada se nije odvajao od nas niti negdje drugdje sam prespavao.

Molim savjete i iskustva.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Što je to vodena kila? Da li je to ista stvar kao bruh?

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Slično.
    Bruh je probijanje trbušne opne, a ovaj oblik vodene kile je punjenje kanala kojim se testisi spuštaju u mošnju vodom iz trbušne šupljine. Dakle, nije baš isto.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

AndrejaMa, samo da pružim potporu... Ne znam može li se dijete na to uopće pripremiti. Ali bar će kratko trajati!

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

AndrejaMa
    Tvoj je sinčić zaista maleni no ipak pokušaj njemu razumljivim riječnikom reći mu koliko će ostati u bolnici, da mora tamo i prespavati i nikako ne lagati ili umanjivati vrijeme koje će zaista morati tamo provesti jer se može osjećati napuštenim.
    Također (iako je on zaista malen) pokušat mu u grubo objasniti što će se u bolnici događati (dijete je najviše strah neočekivanog)...
    Ne znam koliko je moguće upoznati dijete s prostorom prije odlaska u bolnicu i eventualno jednom sestrom ili liječnikom koji će biti prisutni za vrijeme hospitalizacije.
    U klaićevoj imaju nekoliko psihologa u psihotraumacentru no ne znam imaju li ikoga baš na pedijatriji. Ukoliko imaju bilo bi super da porazgovaraš s njim i da on sudjeluje u pripremi.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi pred 2 godine prošli isto, poslala sam ti pm, držte se i čuvajte prehlada prije operacije, kod nas bilo sve ok, samo smo jednu rundu propustili jer se razbolio (meni se čak čini kod anesteziologice u Klaićevoj koja je jako kašljala i gunđala kako su je to djeca zapljuvala ).Srećom, za odgođenu operaciju su nam još vrijedili nalazi vađenja krvi i ostaloga, da se ne maltretiramo opet, a ostalo imaš u poruci...

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

samo malom mišiću

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ne možete još malo čekati?
    Janu to nisu htjeli raditi prije navršene 3će godine jer je postojala mogućnost da se taj kanalić sam zatvori. On je ipak operiran sa 3 i pol godine. 6 mjeseci smo ga lagano pripremali, govorili mu što će se dogoditi i boravak je prošao bez ikakvih problema. Navečer me je slao doma i rekao da ne brinem jer on ima svoje tete koje se brinu za njega
    Kada smo išli na kontrolu bio je razočaran što nije smio opet ostati u "svom kevetiću"!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Jel postoji mogućnost da se to obavi u nekoj drugoj bolnici gdje su fleksibilniji?

Mi smo nedavno završili na Srebrnjaku, i platili smo apartman. Možda zato što je bio vikend, ali bili smo svi četvero u njemu. Preko noći smo smjeli ostati ili samo ja s njih dva, ili samo MM i sin.
    U ponedjeljak se je glavna doktorica sjetila sa djeca do 6 godina ne smiju na odjel, ali tad je malcu već bilo bolje, pa nas je otpustila.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 10.05.2021. at 20:53

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Vidjela sam nekoliko slikovnica koje pomazu pripremiti dijete na bolnicu... Ne sjecam se naslova, ali ima ih vise.
    Sretno

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi smo u pulskoj bolnici to riješili kroz jutro i popodne išli doma

bio je taj dan malo mamuran i plačljiv od anestezije ali sutra je po tom pitanju bio kad da se nije ništa desilo

jedino su mu potegnuli kožicu na silu,naravno bez našeg znanja pa ga je to mučilo par dana

na Kantridi je zbog istog trebao ostati bar 4-5 dana pa smo se odlučili na pulsku bolnicu

sretno

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Obavezno ga pripremite, i ja sam negdje vidjela te slikovnice. Mozete se igrati operacije i bolnice sa igrackama (sve naravno s happy endom, dobrim tetama i sl.), popravljati pokvarene autice u bolnici i sl.
    Ako ti ne mozes ostati uz njega, mozda bi mogao tata?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •