Draga tužna,mislim da te nitko ne osuđuje i sigurno nitko neće mislit da si luda ili zla!!! To si odmah izbij iz lijepe glavice!!
Samo Bog zna šta se sve meni vrti u glavi pa opet dok se preispitam vidim da ja stvarno nikog ne mrzim (a najmanje zbog trudnoće),samo drugačije reagiram na nečiju trudnoću.
Za svaku sam sretna ali za neku mi se pojavi mala ljubomora,za neku velika,nekad se jednostavno distanciram od neke friške trudnice pa je posjetim ili nazovem dok se malo primirim tj. dok opet prihvatim da je neka trudna prije mene.
Ne volim ni ja da idem kod jedne svoje jetrve ali zbog tog jer je prema djeci stvarno nepravedna,glumata okolo kako ih voli do neba a vidi se da je sama sebi na 1. mjestu,pa onda one priče kako joj je teško s 2 djece (a ja jadna nijedno da naštancam),kako ih zamisli mora spremat za školu,pa za trening,pa kako su zločesti itd. A ja samo kuham u sebi i stvarno je ne mogu slušat pa sam jednostavno prestala hodat kod nje jer mi takve priče najmanje sad trebaju. Dođe mi da je zviznem od muke![]()
!!!