DRAGA TUŽNA da se ija priključim nemoj tugovati BOG uvijek ima planove za sve nas nekad su dobri a nekad nam nejdu u korist :/ ali sve je to Život,mi se isto borimo sa AZOOSPERMIOM 9 god sa time da je kod nas 100%sterililitet zbog KLINEFELTEROVOG SINDROMA i da se nisam uključila na ovaj forum učinila bih najveću pogrešku u životu.Kad čitam vaše probleme kažem sebi HVALA BOGU DA IMAM SA NEKIM TO PODJELITI (naravno i sa SM)U mojoj obitelji moja sestra ima kćer evo što se mojoj sestri desilo:2 puta je imala odnos sa dečkom i ostala trudna i tada sam se ja potpuno slomila osjećaji su isplovili iz mena kao bujica a zapravo sam bila ljuta na samu sebe što nisam ja isto trudna da bi na kraju moja sestra ostala samohrana majka,danas NIKOLINA ima 5 god.tako isto i moja zaova udana 2 djece i ja kao ujna jednostavno sam se uklopila u njihove živote idem po njih u vrtić svako malo im nešto kupim tako da što se tiče tuge i djece zasada je OK.Ali kad moj mali nećak ima 3 god. kaže kad dođem u vrtić po njega veli JUJNA i trči preme meni kao da sam mu mama meni se srce raspukne ili kad je kod bake (svekrve moje)on rađe bude kod nas jer ja se spustim na hjihovu razinu i to oni vole.Hoću reći da se držiš jer ima toliko lijepog u životu da ni mi sami neznamo ali svi ćemo na kraju postati MAME