-
Trogodisnjakinja stalno bolesna!
Moja trogodisnja curica je ove godine bolesna cijelo vrijeme. Nije imala nikakve doista teske bolesti, ali to jednostavno ne prestaje. Imala je bronhitis i antibiotik, pa tjedan i tri dana vrtica, pa neku prehladu s temperaturom, pa tjedan dana vrtica, pa opet temperatura i antibiotik, pa neka prehlada s temperaturom, pa opet bronhitis i antibiotik...
Sada je dva tjedna doma i oporavlja se od tog zadnjeg bronhitisa, sve se cinilo ok i jutros je trebala u vrtic. Probudila se kenjkava s 37,5. Pun nos vec par dana i sad je doma i cekamo da vidimo u sto ce se to izroditi.
Antibiotik nikad ne dajemo bez da radimo krvnu sliku, dakle ne zaletavamo se u to. Dosta je vani na suncu/zraku, jede dobro, nikad nismo bili prezastitnicki u smislu da smo je cuvali od svake kapljice blata i slicno.
Napravili smo briseve i sve je ok i bili smo kod otorinca u vinogradskoj. Tamo su rekli da su joj krajnici jako veliki i da je ona definitivno "njihovo dijete". Rekli su da to ne bi vadili prije 5. godine, osim ako bi bas zaredale bolesti tipa upala krajnika, uha i slicno.
Inace joj zaista redovito cistimo nos onom arianom za usisavac i cesto je pun. Uvjerena sam da kada to ne bismo radili, da bi imala upale uha stalno. Prije par tjedana poceli smo joj davati imunoglukan i ne vidim neko poboljsanje.
Ima li netko savjete i ideje sto jos napraviti, jer smo svi iscrpljeni i ludi vec od ovih stalnih bolesti? Ja sam k tome u 6. mjesecu trudnoce i ceznem se malo odmoriti, a odmor nije ni na vidiku... Mislite li da je sve to vezano za krajnike ili jednostavno imamo curku s takvim imunitetom+vrtic i moramo se strpiti dok ne ojaca?
Kupili smo paket od 8 posjeta slanoj sobi i s tim krecemo sutra, u nadi da ce joj to bar malo pomoci.
Posljednje uređivanje od ValaMala : 23.03.2015. at 15:13
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma