Pokazuje rezultate 1 do 50 od 125

Tema: Trogodisnjakinja stalno bolesna!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno Trogodisnjakinja stalno bolesna!

Moja trogodisnja curica je ove godine bolesna cijelo vrijeme. Nije imala nikakve doista teske bolesti, ali to jednostavno ne prestaje. Imala je bronhitis i antibiotik, pa tjedan i tri dana vrtica, pa neku prehladu s temperaturom, pa tjedan dana vrtica, pa opet temperatura i antibiotik, pa neka prehlada s temperaturom, pa opet bronhitis i antibiotik...

Sada je dva tjedna doma i oporavlja se od tog zadnjeg bronhitisa, sve se cinilo ok i jutros je trebala u vrtic. Probudila se kenjkava s 37,5. Pun nos vec par dana i sad je doma i cekamo da vidimo u sto ce se to izroditi.

Antibiotik nikad ne dajemo bez da radimo krvnu sliku, dakle ne zaletavamo se u to. Dosta je vani na suncu/zraku, jede dobro, nikad nismo bili prezastitnicki u smislu da smo je cuvali od svake kapljice blata i slicno.

Napravili smo briseve i sve je ok i bili smo kod otorinca u vinogradskoj. Tamo su rekli da su joj krajnici jako veliki i da je ona definitivno "njihovo dijete". Rekli su da to ne bi vadili prije 5. godine, osim ako bi bas zaredale bolesti tipa upala krajnika, uha i slicno.

Inace joj zaista redovito cistimo nos onom arianom za usisavac i cesto je pun. Uvjerena sam da kada to ne bismo radili, da bi imala upale uha stalno. Prije par tjedana poceli smo joj davati imunoglukan i ne vidim neko poboljsanje.

Ima li netko savjete i ideje sto jos napraviti, jer smo svi iscrpljeni i ludi vec od ovih stalnih bolesti? Ja sam k tome u 6. mjesecu trudnoce i ceznem se malo odmoriti, a odmor nije ni na vidiku... Mislite li da je sve to vezano za krajnike ili jednostavno imamo curku s takvim imunitetom+vrtic i moramo se strpiti dok ne ojaca?

Kupili smo paket od 8 posjeta slanoj sobi i s tim krecemo sutra, u nadi da ce joj to bar malo pomoci.
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 23.03.2015. at 15:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •