Evo da preselim topic sa dobnih skupina 0-1.
Uf, sa mojom malom sami problemi sa hranjenjem.
Da ukratko opisem situaciju. Rodjena sa 3850, sa 2 mjeseca 4550, nakon tjedan dana dobila jos 250. dosle na kontrolu prosli tjedan sa 3 mjeseca i mala je u ta tri tjedna dobila samo 350 g. Pedica se malkece zabrinula i nije ju htjela cijepiti, i rekla nam da dodjemo za tjedan dana (danas) ponovno na vaganje, i mala nije dobila niti grama. Opet dosli kod pedice na razgovor i rekla ona nama da ima gladne stolice, da spava po danu dosta jer nema snage. A inace je stvarno vesela beba, kad je budna onda je to vriska i smijanje i mahanje rucicama i nozicama, uf sve se prasi. ali mora nekoliko puta dnevno ubit oko na pola sata -sat max.
Nakon sto je dobila onih 250 grama mala je pocela stvarno papati mrak, ali evo vec par dana ne jede nesto posebno 650 ml dnevno, prije je 750-800.
Zabrinuta sam naravno. Sutra idemo vaditi krv i dati urin.
Jos info, ona je iskljucivo na mom mlijeko ali na flasici. Piski, kaka, sve pet.
Eto da se jos malo pozalim, ,mala se voli izvijati na ledjima u luk, i pedica nam je rekla da to nevalja i moramo s njom vjezbati klasicne vjezbice, nista posebno. Da li ima potrebe da idemo fizijatru radi toga?
eto puno toga, znam, ali svaka informacija, zapravo iskustvo mi je dobrodoslo, prva beba i MM i ja smo zabrinuti za nasu malu princezicu.
![]()
Samo jedan update, danas smo dobili nalaze krvne slike i urina, urin uredan, a leukociti niski, pedica kaze virozica. Do kada mogu ocekivati da traje ta virozica? Mogu li joj kako pomoci,mozda sa svojom prehranom, vise bioaktiva ili nesto slicno?
Hvala