Moj će sin uskoro napunit 4mj ne mogu se potužit napreduje super sisa dobar je veselstvarno nezahtjevno djete.Po noći super spava ali preko dana nikako koliko se god ja trudila ne ide pa sam odustala.Kažem ne mogu se potužit ali koliko god on bio dobar kad preko dana nemam ni 15 min za pojest normalan obrok nego sve na brzinu navečer sam luda kad ga stavim leć ne znam gdje bi prije sa sobom.Moj muž radi nekad do 3 ali većinom to bude i duže naravno kad dođe s posla pola sata se poigra s malim pojede pa na televiziju točnije teletekst kladionica ili pak internet, za sve on nađe vremena i živaca osim za mene.To me jako muči pokušala sam mu objasnit da mi fali nježnosti malo podrške neka riječ utjehe kad sam živčana razumjevanja za moje osjećaje kad ja već imam za njegove ne tražim ja puno od njega što se tiče maloga on uživa u igri i kupanju a sve ostalo je na meni,to nije ono što mi smeta meni za oje djete ništa nije teško.Ali ako se ima vremena za kavicu s prijateljem i za to se ima snage zapitam se što ja njemu zapravo značim jeli me možda presto voljet kad ga to pitam on poludi i kaže da nisam normalna kad to mislim ali ja nježnost od njega dobijem samo kad poludim i napadnem ga pa zar se moram svađat da bi uopće pričali vjerujte mi to toliko dugo traje da ja mislim da kad bi sjeli na kavu ja ne bi znala o čemu pričat s njime.Sve sam pokušala i polako i obzirno i nježno i grubo ma svakako ali sve bude super taj dan a sutra je sve po starom.Imam osjećaj da ću poludit jer cjelodnevna briga za djete nije jednostavna a on misli da ja samo sjedim i igram se s malim pa da ne shvaćam njega koji cjeli dan radi,mi se više jednostavno ne možemo nać toliko sam puta provela dan plačući i pitajuči se ima li se više smisla uopće trudit?!!!!