mikka to se i meni vrti po glavi zato me sve ovo i muči.Možda je samo neka faza a možda i to ali sve bi se dalo riješit da možemo razgovarat više ubi ova neizvjesnost čini mi se nego što bi me ubilo da saznam da ima drugu.
Jučer je bio sam s malim dok je spavo ja sam razgovarala s frendicom,kad se mali probudio on ga je uzeo,ali moje čudo je plakalo 10 min dok god ga nisam ja uzela.Kad se mali smirio u mom naručju on me zbunjeno gleda i pita zašto kod njega plače ja sam mu rekla da ga ni ja ni djete nečemo pepoznat nastavi li se ponašat kako se dosad ponašo.
Možda se samo zavaravam i umišljam ali čini mi se da bi stvari sad mogle bit drugačije jer ga opet danas mali nije htio ni pogledat kad je došo s posla(a za razliku od drugih dana danas je odmah iza posla došo doma)pa je zabrinut eno ih u sobi igraju se :D a da ja ništa nisam morala govorit sam ga je uzeo i pustili su me i da se sredim,popijem kavu,i sjednem za kompj. :shock:
E za to sam se borila još da ga poslije uhvatim(dok je dobre volje)pa da ga mao ispeglam valjda če bit bolje.
Puno pozdrava svima