-
oprosti ali ja mislim da se tvom mužu fućka za to kako se ti osjećaš i ako to dosad nije shvatio onda nikada ni neće. Ja mislim da on tebe jako dobro shvaća, ali mu nije bitno jer (ne osjeća se on tako) je jako sebičan i misli samo na svoje potrebe. Tu razgovor više ne pomaže jer ga time samo više daviš (dosađuješ mu), a ujedno i udaljavaš sve više od tebe. On misli da će među vama sve uvijek biti isto bez obzira kako se on ponašao ili ti osjećala jer tu sve prestaje. Tio smo kvocaš i kvocaš ali ništa ne poduzimaš i to je to. Ja bih ti preporučila neke radikalne promjene. Prekini taj začarani krug i postavi se drukčije. Nemoj biti poslužna i uslužna kućanica nego se promjeni. Postani čvrsta i zauzmi svoj stav koji ćeš braniti bez obzira na sve.
O ovome za novu godinu ne mogu vjerovati, pa svaki normalan muž ne bi se to ni usudio predložiti svojoj ženi (niti bi to želio) s kojom je tek proširio svoju obitelj. Kako si to uopće mogla dopustiti? Zar ti stvarno misliš da on neće otići? :?
Ja da sam na tvom mjestu za novu godinu ostavila bih mu bebicu i otišla slaviti s nekom neudanom prijateljicom pa da vidi kako je to lijepo. Isto tako preporučila bih ti da kad dodje s posla ne letiš mu u zagrljaj, nudiš ga ručkom ili mu se uvaljuješ u krilo. Ljubazno ga pozdravi, reci gdje mu je ručak i daj bebicu u ruke, a ti odi gledati tv. Pravi se kao da je sve ok, ali budi hladna prema njemu i ponašaj se baš kao on (barem na jedan dan, pa mu možda bude jasno), nakon što odgledaš tv izađi van na kavu, posjeti sve moguće prijatelje i vrati se nazad. A kad dođeš kući on bud htjeo razgovarati o tvom današnjem ponašanju samo reci da si umorna i odi spavati, a onda sutra lijepo sjedite i popričajte o tome. Možda onda bude uvidio kako je tebi.
Znam da je teško biti grub prema osobi koju voliš, ali ja kod tebe s njim ne vidim druge mogućnosti osim te da će on otići (ili naći neku drugu) ako mu ti nastaviš prigovarati, a promjeniti se neće jer je previše razmažen i sebičan.
Nadam se da će među vama biti sve kao što je bilo i nekad zbog tebe i male bebice.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma