Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: bježanje mokraće u snu

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno bježanje mokraće u snu

sutra ulazim u 35., a možda i 36. tjedan. zadnjih par dana mi stalno bježi mokraća u snu. ujutro kad se probudim uvijek su mi mokre gaćice unatoć ulošku. dali i vi imate takvih problema? i kako to riješiti? molim pomozite

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja sam trudna otprilike koliko i ti. Isto mi se događa, ali ne svaku noć. Pitala ginicu kaže da je beba vjerojatno niže pa pritišće mjehur. Inače, po noći se dižem 2-3 puta na WC. Čini mi se da mi se to događa ako duže odspavam pa ne odem do WC-a.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

isto tako je i meni. danas sam ujutro rano otišla na wc i kasnije kad sam se probudila bila sam suha . meni je beba već duže vrijeme jako nisko a i otvorena sam za prst. barem nisam jedina koja "piški u gaće"

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nisi jedina, nisi jedina, ima nas više takvih
    s tim da se to meni dešava i kad kihnem ili ispušem nos

Šuška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A meni je tako od 14-tog tjedna (sad sam 26) jer mi je beba od početka jako nisko. Ne znam ni sama koliko sam već dnevnih uložaka potrošila.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tako mi je drago vidjeti da nisam jedina...

ali meni pobjegne i preko dana i ja to ništa ne osjetim... osjetim da moram na wc, al ne mogu svaki put baš iste sekunde otići. malo sam postala paranoična, pa sad kad idem van uopće ne pijem nikakvu tekućinu, koliko god bila žedna... :/

ima neko neki savjet? osim pelena za inkontinenciju?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Nadam se da to nema veze s otjecanjem plodne vode.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam na 38+6 pa mi stalno bjezi...tj. stzalno mi gace mokre (preko dnevnog uloska). Ja rekla dr da imam iscjedak a on veli da je ioscjedak bijeli (nakon pregleda) a meni stalno zuto...malo sluzavo malo ne...Tako da sam skuzila da piskim...(a ni ne osjetim to). Btw. po noci sam 4-5 puta na wc-u

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

cure, meni je isto beba niže i bježi mi mokrača Dr. mi je rekao da sam prst otvorena, ali da su mi vjerojatno mišići slabiji....i ja vam od toga dana navalila na Kegelove vježbe...

I nećete vjerovat! Za pet dana se sve stišalo :shock: Stišćem mišiće svako malo i to fakat radi.... Moj zaključak:

KEGELOVE VJEŽBE SU ZAKON !!!!!!!!!!!!! Ja bum i dalje stiskala

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam ih radila i prije trudnoce i tokom pa nista...dok pisam mogu zaustaviti ali kako zaustaviti nesto sto ni ne znas da ide van?!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hm... meni je u prvoj trudnoci isto malo bjezala mokraca, ali desilo se da je na kraju ispao da mi curi plodna voda :shock: , srecom sam posumnjala da mi nekako to previse curi i otisla u bolnicu i odmah se nasla u radjaoni

i u ovoj trudnoci mi sada malo pobjegne ali rijetko - glavica je odmah na zdjelicnim kostima i ja evo usla u 35tj. pa taj pritisak valjda stisce mjehur , uh ... jos sam i 2cm otvorena i dobila i terapiju i mirovanje dp 37tj. tako da suosjecam ali pazite da nije plodna voda u pitanju

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Angelina_2 prvotno napisa
    ali kako zaustaviti nesto sto ni ne znas da ide van?!
    Pa tako što ojačaš mišiće, pa se taj nesvjesni moment nesvjesno umanjuje...Inače, meni se ne događa po noći, nego po danu... I nije skroz prestalo, ali se drastično smanjilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •