-
Evo kako ti je kod mene bilo, sad sam rekonstruirala i kod mene se isto 5. tjedan ne bi vidjelo ništa, nego su se GV tek ukazale na UZV-u sa 6 tjedana i pet dana, sa 6 tjedana i 3 dana nije se još ništa vidilo. Mislim da to nastaje zato jer bi oni svakome računali trudnoću isto, i tebi, i meni, i rikikiki, a koja je to razlika - meni je ovulacija 18 dc, tebi 17 dc, rikikiki 8 dc - neki MPO-ovci pak računaju od transfera, ali se onda opet zbrčkaju u kalkulacijama jer puno je to žena, a oni su navikli brojat tjedne od 1. dana zadnje menge kako i izbacuju svi klasični kalkulatori, a znamo koliko je svakoj ženi ciklus različito dug. Evo dolje moje "rekonstrukcije" kako je kod mene bilo. Sretno
!
z.m. 12.6. ("prvi tjedan)
ovulacija 18 dc - 29.6.
FET transfer nakon 5 dana - 23 dc - 3.7. ("4 tjedan")
- beta 10 dana nakon transfera (vadim jer idem na GO, a kako ću na Visu to organizirat) - 13.7. - beta 175 ("5 tjedan + 3 dana") - ne idem na UZV, samo vadim betu (Split - Vis epizoda)
- beta 13 dana nakon transfera - 16.7. - beta 348 ("5 tjedan + 6 dan") - ne idem na UZV, samo vadim betu (Split - Vis epizoda)
- beta 16 dana nakon transfera - 18.7. - beta 855 ("6 tjedana + 1 dan") - ne idem na UZV, samo vadim betu (Split - Vis epizoda)
- beta 18 dana nakon transfera - 20.7. - beta 2089 ("6 tjedana + 3 dana") - idem na 1. UZV u CITO, dr. Šparac, meni se GV još ne vidi - enometrij 22 mm hiperehogen, oba jajnika OK, nema slobodne tekućine, dr. Šparac malko zabrinut, trebalo bi se vidjet, ali sumnja da možda nisu dva, ne daje prognoze
- 23. 07. 2. UZV kontrola CITO, dr. Šparac, (ne vadimo više betu) - to je "6 tjedana + 5 dana", vide se dvije GV, bez embrionalnog odjeka - dr. Šparac piše da je trudnoća gravid. hbd VI-1 (pretpostavljam da računa od transfera, ne od dana z.m.). Veća je 8,3 mm, manja je 6,7 mm.
- 03.08. 3. UZV kontrola, CITO, dr. Šparac (ne vadimo više betu) - to je "8 tjedana + 3 dana", vidi se jedna GV vrećica koja je veća, 21 mm, nema embrija (blighted ovum), u drugoj uredan embrionalni odjek CRL 7 mm, s urednom srčanom akcijom, yolk sac 2,6 mm. Dr. Šparac tu trudnoću bilježi kao gravd hbd VII+3 (znači daje joj tjedan manje, mislim da računa s kasnim transferom, tj. računa od transfera, ne od 1. dana zadnje menge što je onaj klasičan način koji daju svi internet kalkulatori i računaju non-MPO ginići).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma