Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: bljucnula mi je krv nakon podoja?

katarinaB avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno bljucnula mi je krv nakon podoja?

desna bradavica mije malo pukla,nakon cicanja mala mi je bljucnula krv,dal joj dati ponovno tu istu ili?

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mislim da ako ti je samo malo pukla nema razloga mijenjati raspored. Od malo krvi neće biti ništa - i meni se to desilo. Bradavica jako brzo zacijeljuje.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

katarna, ako je krv iz bradavice, nece joj biti nista...
    samo moras rjesiti ragade na bradavicama, koje su vjerojatno nastale zbog loseg polozaja...
    pomaze kad dijete stavljas na dojku u drugom polozaju, tako, kad hvata bradavicu da je ne hvata uvijek na istom mjestu, koje je vec ranjeno, nego da je zahvati drugacije, na drugom mjestu...kuzis? ...

bradavicama za zarastanje odlicno pomaze krema purelan, ne treba se ispirati prije podoja, a stvara zastiti film na bradavici i tako sprjecava put bakterijama u dojku...
    probaj je neggdje nabaviti i pokusaj popraviti polozaj...

katarinaB avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

iskljucivo cica na jastuku za dojenje,al ona kad smisli da hoce klopu samo ju zgrabi,znaci bez pola frke mogu joj dati tu cicu

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

probaj joj ponuditi kad nije pregladna i nervozna, pa nek zine sto vise i proba uhvatiti sto bolje...
    probaj je staviti drugacije kad doji, nek je na jastuku, ali recimo nagnes se nekako i ponudis joj iz drugog kuta

katarinaB avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

samo da zaraste sto prije pa da nastavimo gdje smo stale

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Re: bljucnula mi je krv nakon podoja?

Citiraj katarinaB prvotno napisa
    desna bradavica mije malo pukla,nakon cicanja mala mi je bljucnula krv,dal joj dati ponovno tu istu ili?
    meni se to dogodilo kad smo prvi dan dosli kuci iz rodilista pa san se nasmrt preplasila al san se odma sitila da je to sigurno od bvradavice, ja san nsatavila normalno dojit i na toj dojci samo bi mu je malo dublje gurnila da mi bas ne grize to mjesto di je pukla, bolilo je al nisan odustala, kad bi mu je na kraju izvadila iz usta bila bi skorz bijela, ne bi vise bilo krvi i namazala bi sa purelan kremom, proslo je za par dana i nije se vise ponovilo bradavice su mi omeksale a i ustosili smo se s dojenjem :D sretno!

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Re: bljucnula mi je krv nakon podoja?

[quote="zhabicakad bi mu je na kraju izvadila iz usta bila bi skorz bijela, ne bi vise bilo krvi![/quote]
    ne bijela nego normalna da te ne zbunim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •