Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Pijenje po noći

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Pijenje po noći

Moj Mišek (4.5g) se navikao od malih nogu imati kod sebe po noći bočicu s vodom. Sve je bilo OK do prošlog ljeta kad je odlučio da ne može piti u mraku nego zove mene da stojim kraj njega dok pije. Preko dana, ako ga ne nudim, popije pola čaše vode/soka, pa sam a počela tjerati da pije više. Neće, nije žedan. A po noći je žedan! Kakvi su vaši klinci? Piju li po noći? Imam još jednu mogućnost, koju smo jednom primijenili i funkcioniralo je: Kraj uzglavlja sam mu stavila malu lampu koju je upalio kad je htio piti. Što mislite: treba li djete piti po noći? :? Ili sam ja nemajka koja djetetu ne da čašu vode... 8)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

digne se sam i popije ....ostavim čašu vode na stolu

kad napokon zaspem, ni topovi me ne bi probudili

jednostavno ne funkcioniram ako ne odspavam barem 5 sati u komadu

mislim mogu birati, nespavanje ili da netko otvori na pdf-u škola topic s mojim imenom u naslovu...

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne vidim razlog zašto ne bi pio po noći ako želi. Jedino što preporučam da to bude isključivo voda i bilo bi super kada bi našli neko rješenje kako bi on to obavio sam bez tebe.
    Pogotovo ako preko dana pije tako malo je dobro da bar po noći nadoknadi tekućinu.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nika pije mlijeko po noci i isto joj svaki put moram dodat bocicu!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    nika pije mlijeko po noci i isto joj svaki put moram dodat bocicu!
    Ovo mi je tako poznato

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I Andrej pije noću, ali sad smo mu približili policu do kreveta, tako da si može sam uzeti vode (dok je bio bolestan, pio je čaj, ali sad smo čaj ukinuli i sam kaže: "Pa i voda je fina").
    Tu i tamo me probudi, ali to ako je još i nešto ružno sanjao, pa ga treba utješiti i dodati mu vode. Inače si uzme sam. I to nam je veliko olakšanje.
    Inače, puno pije noću, zbog toga i piški noću i uopće ne znam kako se riješiti noćne pelene uz ovoliku konzumaciju vode navečer i noću.

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

I moji piju vodu. Nekad traže 5-6 puta, nekad nijednom, ali prosjek je jedanput.Mislim da to ovisi i što jedu i koliko piju preko dana.
    Ako su npr. večerali kasno i to još hrenovke (slano), naravno da će se cijelu noć nalijevati.
    Dogovorili smo se za vodu, jer poslije pranja zubića dolaze gric i grec ako se pije sok.
    Sretna sam što imaju dobar mjehu pa su od svoje prve godine cijelu noć suhi. :D

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Inače, puno pije noću, zbog toga i piški noću i uopće ne znam kako se riješiti noćne pelene uz ovoliku konzumaciju vode navečer i noću.
    Ovo i mene muči. Odnosno jasno mi je da neće skiniti pelenu po noći dok god se naljeva tekućine,ali opet se vrtimo u krug jer ne znam kako se riješiti te glupe bočice?! Nema šanse da bi recimo popio po noći na čašu,nikakve šanse zaista nema,samo njegova bočica ,čak je i praznu zna cuclati kako bi se uspavao. A zanimljivo da dudu nikada nije koristio. Valjda je našao zamjenu u bočici
    Žedan nije sto posto,to je navika!

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja pazim da za večeru ne bude ništa preslano (hrenovke, pršut..), srećom Mišek ima super mjehur. Znači, da mu dozvolim noćno pijenje... :/

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

moja L preko noći popije i do 150 ml tekučine...a preko dana 300-400ml sve zavisi kak je raspoložena i kako nađe vremena od silnog puzanja ,skakutanja,penjanja po trosjedu ..

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I mi smo u klubu....doduše Patrik još uvijek pije mlijeko po noći, ali odahnula sam otkad mu ne moram dodavati bočicu, nego je zna i sam uzeti, samo mu je ostavim u krevetiću...to automatski podrazumijeva i manje dizanja , ali još uvijek bar jedno, ali zato skoro svakodnevno mijenjanje posteljine
    Isto me zabrinjava ta noćna pelena (dnevnu smo odavno skinuli), koju čini mi se nećemo tako brzo skinuti :/ Doduše, zna on i noću tražiti na wc, ali s obzirom da sam jedva dočekala da je počeo (puno) bolje spavati, ni to mi nije baš neka opcija da me sad malo diže radi toga

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vratila sam mu bočicu i dobio je lampicu, da ne budem nemajka koja djetetu ne da vode... ali, svejedno me zove da stojim kraj njega dok popije svoja dva gutljaja vode ("više ne može") po 3 puta svaku noć! Dijete ima 4.5 godina! I nije mu suh zrak u sobi! Sve više mi se čini da me dresira: mama hop! Kad nije sve po njegovom može se derati satima. Izludit ću!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •