Citiraj starakoka prvotno napisa
Dakle, obratila sam im se.

I jako sam im zahvalna, iako sam pukla na razgovoru. Ukazali su mi na to što i kako dalje. Razgovarala sam s pravnicom i još jednom ženskom koja je valjda psiholog ili nešto slično. Poslali me psihijatru, utvrdio mi je PTSP. I da ne pokazujem psihopatogene sadžaje, što valjda znači da nisam luda nego stvarno pod stresom.

Najgore je što me čovjek uništava perfidno i polako, širenjem tračeva, iskrivljvanjem činjenica. Ja sam jako stara koka, a sad moram ispočetka. Nije mi to baš drago, ali moram sačuvati svoje zdravlje. Vidim da sam i kod kuće postala nemoguća, više niš ne funkcionira kak bi trebalo.

Drži se!!!!

Hvala cure na podršsci , znam da ima ljudi koki su uspjeli i s 40g, 50g, ali njih možeš na prste prebrojat, a ja sam s 20g mislila da ću do 30g bar fax završiti, ako ne naći neki bolji posao.
A sada se i ja nadam s 40g ili 50g raditi nešto što volim, a da ću moći i od toga pristojno živjeti-bar mogu maštati i nadati se, da ću naći neko ispunjenje, poslovno, u 40-tim,ako već neću imati karijeru.