Ivana, ovo kao da je precrtana moja situacija, moja je još malo gora, čovjek me okolo ogovara najgorim riječima. Nitko se ne usudi svjedočiti dok je on još tu. Isto je svima zabranjeno da pričaju sa mnom. Ma koma, totalno mi se uništava profesionalni ugled, ja sam već pukla, nikad u životu nisam nikakve tablete za smirenje pila a sad ih pijem redovito.

Tužbi je bilo, međutim nije donesena još niti jedna presuda jer se jako teško dokazuje. Mislim da pravobraniteljica za ravnopravnost spolova ne bi pomogla, jer se ne radi o ravnopravnosti, kod mene su manje više sve žene, osim glavnog. A nisu svi u istom položaju.

Ja sam zapravo zvala udrugu da mi preporuče nekog dobrog odvetnika, pa da platim i posavjetujem se.

ali stvarno me čudi da se nitko ne javlja. :? I ono što me brine kod kontaktiranja te udruge je da cijela priča ne izađe u javnost, jer se onda obično dešava da osobu koja ispriča priču oblati po medijima (vidi slučaj Vesne Balenović ili same predsjednice udruge mobbing koja u jednom intervjuu kaže da još nije našla novi posao jer nitko ne želi ljude koji su u sukobu). Upravo to je sad moj problem, taj moj mober je proširio okolo da sam ja problematična i nitko me neće k sebi. Pat pozicija