-
[b]iridana2666
Probaj se obratiti ovoj udruzi z mobbing i pravobraniteljici za ravnopravnost spolova- jer ovo je već sexsualno uznemiravanje, odi na bolovanje i kod psihijatra na Rebro, sve mu ispričaj, kažu ovdje cure da je dobro imati za sud dijagnozu od psihijatra radi mobbinga, i što češće zbog toga biti na bolovanju, i možda da vodiš dnevnik o tome što proživljavaš svaki dan na poslu.
Možda da se diskretno raspitaš o tome je li neka radnica koja tu radi ili je radila imal takvih sličnih problema s njim?
Ja vjerujem da mu to nije prvi put!
Sjeti se nekih razgovora s njim dok ste bili prijatelji, je li ikad na taj posprdan način spominjao kakvu ženu ili zgodu?
Ja bi i detektiva unajmila. 8)
(Ja sam svoju šeficu toliko stisla da joj je policija visila za vratom, jer nije imala radnu dozvolu, zvala sam i dotičnu državu u kojoj je prijavljena na burzi, a ovdje radi, mogla sam je tu dokrajčiti- ali odustala sam zbog vlastitog mira-mada taj AS još ćuvam u rukavu- za svaki slučaj)
Hočeš li reči mužu, to moraš sama odlučiti, pošto je ovo jako delikatno, a vi baš niste u najboljim odnosima :?
u slučaju da dođe do suda možda bi tada bilo bolje da sazna od tebe, nego iskrivljenju istinu od nekog drugog.
Bilo bi dobro kada bi "zlostavljača" možda mogla snimiti mobitelom ili fotićem, kamerom :/ ili isplanirati da netko dođe u tvoj "ured" kada si ti s šefom na samo a on to ne očekuje, pa da imaš svjedoke.
Ili da ga u hrpi ljudi bezrazložno ošamariš, vrsneš u stilu: kako vas nije sram pipkati me.... ili da vrištiš da te cijela zgrada čuje, ako ti se pokuša i približiti
Znam da su ovi savjeti glupi,
nadam se da će netko dočć s pametnijim.
Ja sam u takvim situacijama u prvi tren zbunjena, a onda nastupa agresija, ja bi ga udarila po cijenu posla!
ne bi podnjela da se osjećam ko nečiji pljen, ne plačena prostitutka, smeće.....
To je psihološko silovanje, a što je najgore on tebi nameče osječaj krivice.
Tvoje je dostojanstvo najvažnije!!!!!!
A kolege će tračati, popuštala ti šefovim sexsualnim uznemiravanjima, ili se branila.
Žena si, ali nisi zato manje vrijedna ili nemoćno biće.
On te ponižava i na taj način govori da si dobra samo za jednu stvar....a to nije posao.
Tim ponašanjem ti govori koliko te (ne) cijeni.
Ako si pri lovi angažiraj odvjetnika, prijavi ga policiji za spolno uznemiravanje- ali tada moraš znat da, sve moraš reći mužu, da će ti biti nepodnošljivo na poslu, jer je na žalost za "kolege" je uvijek žena kriva, i svi, apsolutno svi, čak i tvoji najbliži prijatelji sumnjati će u tvoju 100% nevinost!
Znaš nekad mi je žao što sam prenormalna osoba, inače da nisam, platila bih nekom da dobro prebije takve idiote, da ih malo zaplaši,
( pošto takve ne boli kada ih udariš po džepu, već po egu i njihovoj reputaciji u javnosti, treba ih osramotiti- da svi znaju kakvi su) pa bi si sljedeći put dobro razmislili kada bi išli nekoga maltretirati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma