-
Ivana draga, hvala ti puno na riječima podrške. Ja sam uvijek mislila da se takve stvari dešavaju drugima i da sam ja previše čvrst karakter da se meni tako nešto desi, ali očito ovo ima veze sa bolesnim umom, a ne mojim karakterom. Uistinu, ovo mu nije prvi put. Nekoliko je cura dobilo otkaz zbog njega jer nisu htjele s njime u krevet i one su spremne na sudu stati na moju stranu (jedna je čak moja susjeda, a da to nisam ni znala). Suprugu sam jučer sve priznala jer više to nisam mogla držati u sebi i ne moram pričati o njegovoj reakciji. Naravno, krivio je i mene što sam tih 2 mj 'dozvoljavala' sksualno maltretiranje i satima mu objašnjavala da nisam dozvoljavala već sam mislila kako ću sve to sama riješiti i da će čovjek shvatiti kako od nas neće biti ničega (ne bi ga takla ni daljinskim ni da je zadnji na kugli zemaljskoj). Onda ga je moj suprug nazvao i rekao mu 'hvala Bogu da postoje sudovi pa ćemo te tako srediti jer, da živimo u primitivnom zajednici, vjeruj mi da bi ti sam odsjekao ruke i onda te zatukao do smrti. Kako si se usudio dirati moju ženu?!'. Na te riječi MM-a, žena tog idiota je išla prijaviti MM policiji da mu MM prijeti smrću!!! :?
Onda smo MM i ja išli na razgovor sa mojim direktorom (protiv koga je stalno ovaj idiot pričao i govorio kako će mu oduzeti stolicu) - koji naravno, nije imao pojma o ničemu i pozelenio. Kaže da mu je jako žao zašto mu to odmah nisam došla reći jer da bi to on odmah sredio, ali da će ovaj ionako sada dobiti otkaz. Uz to, pred neku večer, u 4 ujutro tražili su ga utjerivači dugova :? i pozivali se na njegovo i direktorovo ime (tko zna u što je uvalio hotel).
Suprugu još uvijek nije jasno zašto mu sve nisam rekla na početku, ali mene je bilo sram, nisam htjela izgubiti posao, brak nam je bio u krizi i to mi je bila neka sigurnost u slučaju da se nešto nama desi, uz to sam mislila da je direktor na strani ovog kretena.... MM prihvaća, ali ne shvaća kako radi moja ženska pamet. Govorim mu da ga ni druge cure nisu prijavile, već samo dale otkaz, ali on kaže da sam trebala, a ja mislim 'kako? - brak u krizi, na poslu kaos, ja totalno rastrojena... Da samo znate kako sam noćas lijepo spavala, a znam da me tek sad čeka borba. Ovaj tjedan idem odvjetniku i danas otvaram bolovanje. Lakše mi je kada znam da nisam jedina (ma koliko to apsurdno zvučalo) kada znam da će me netko razumijeti. Najviše me bilo strah gubitka posla, a sad shvaćam da su moje dostojanstvo i moj unutarnji mir puno važniji od bilo kakvog radnog mjesta. Podižem tužbu i protiv tvrtke jer je zaposlila čovjeka sa kriminalnim dosijeom i koji je bio u zatvoru i još me seksualno maltretirao.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma