TAKO TREBA :D :D :D :D
Odlično što je MM na tvojoj strani
Znaaaaala sam da je taj tip oženjen , o ženi ne želim, jer mislim da nije jedna od onih koja nezna kakav joj je muž.
Ili ga se boji, ili je još uvijek s njim radi love, ili ju je strah i sram da drugi saznaju kakav je, ili je jadnica fakat u zabludi, ali u to čisto sumnjam, jedini ako laže sama sebe.

Inače napad je najbolja obrana i niste smijeli dopustiti da on prvi pozove policiju.
Moja šefica je isto nazvala policiju, i rekla da se boji moje sestre (jer i ona je radila samnom ), da zbog toga ima metlu i bezboj palicu u uredu jer se boji da će je ova prebiti :shock: Zamisli lažljive kuje, da je neko hoće prebiti sigurno to ne bi napravio na radnom mjestu, ili gdje ima svjedoka pa da završiš u zatvoru ili dobiješ otkaz

E onda je moj tata nagovorio sestru da ona nju prijavi policiji za maltretiranje i ona je to napravila, ali ova je bila u prednosti jer ju je prijavila prva...ma neću o tome...jer ću poluditii, jer ja sam nakon toga svega i dalje ostala tu raditi, onda znate kakav pakao prolazim

Policija ju je branila jer je strana državljanka-Slovenka, pa su se zas..li od straha

Sretno,sretno, ali pazi se ako je tip neki kriminalac, da ti iz osvete nekog ne pošalje :? :/
A prošlost kamatarska ćemu se sigurno obiti o glavu.
Direktor je možda i znao kakav je ovaj, samo se sada pravi glup, da ga ovaj ne povuče za sobom, a tebi je to jedino bitno-ne razlozi zašto je na tvojoj strani, već samo činjenica da je.